Ukoliko još niste nabavili svoj primerak magazina Wanted!, sigurno će vam gostovanje našeg urednika kulture Igora Karanova probuditi želju da odmah krenete u potragu.

Prvo regionalno tromesečno izdanje magazina Wanted! uveliko je u prodaji, a urednik kulture Igor Karanov se tokom svog gostovanja u emisiji „Redakcija“ na „Kurir“ televiziji osvrnuo na pojedine zanimljive teme. Tom prilikom, on je prokomentarisao temu debelofobičnog jezika, a o tome detaljnije čitajte u magazinu.

„Osnova svakog dobrog teksta, kao i osnova zdravog odnosa prema životu je sumnjati u sve što se servira jer sigurno postoji neki razlog iza toga. Ovde nije samo u pitanju debelofobični jezik, već čitava ideja kako će društvo da nas zbrine i da budemo večito srećni. Činjenica, koja je obrađena u ovom tekstu, jeste da ono što nas čini jačima i srećnima je upravo borba. To što čovek ima za šta da se bori, to ga čini punim elana. Ova tema mi je baš zaparala oči iz razloga jer mi se činilo apsurdno da ljude koji imaju višak kilograma treba tretirati kao besvesna bića“, rekao je Igor i dodao:

„Ono što čitav ovaj magazin traži je iskrenost. Mi smo imali iskren pristup u pravljenju, temama koje smo obrađivali, sa iskrenim sagovornicima, a to je nešto što u današnje vreme filtera na Instagramu, strašno nedostaje“, rekao je Karanov.

O čemu je još pričao, šta vas sve očekuje u ovoj rubrici u prvom broju štampanog izdanja, pogledajte ovde: