Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena Medžika Džonsona, Ervin Džonson, poznatiji kao Ej Džej, privlači pažnju svojim stilom gde god se pojavi. Doduše, dugo se nije mogao videti u javnosti, što je pravo iznenađenje budući da ranije nije propuštao nijedan svečani događaj, te je bio glavna zvezda na holivudskim žurkama

Ipak, nedavno se pojavio na jednoj proslavi povodom Noći veštica, a fotografije su brzinom svetlosti preplavile mreže. 

Ej Džej bio je obučen poput princeze, a sve vreme je za ruku držao nepoznatog mladića od kojeg se nije odvajao. 

Ej Džej Džonson na skorašnjoj zabavi.
The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovo je prvi put da je sin slavnog košarkaša viđen sa partnerom s obzirom da se u prošlosti javno žalio da ima poteškoća da nađe dečka. 

"Da li se ti to zabavljaš sa mnom ili želiš da izlaziš sa mojim tatom? Uvek je to bila i ostala borba. Svi ti muškarci samo žele da se slikaju sa mnom jer sam dete poznatog košarkaša",  priznao je Ej Džej jednom prilikom, a iako je "uhvaćen" sa, kako se čini, novim dečkom, čini se da još uvek nije spreman da ga predstavi javnosti. 

Podsetimo, Ervin Džonson III je drugi sin, a treće dete slavnog košarkaša Medžik Džonsona, koji je rođen 1992. godine. Poznat je po tome što je gej sin NBA zvezde koji pomaže drugoj slavnoj deci da priznaju svoju seksualnost, a osim toga, drugo zanimanje nema

On je još 2013. javno priznao da je gej, ali iako voli da nosi žensku odeću i slično, demantovao je da želi da promeni pol. 

"Savršeno mi je udobno u mom telu i znam 100% da neću menjati pol", rekao je u jednoj emisiji. 

"Volim sebe takvog kakvog jesam. Srećan sam i zadovoljan sa sobom. Uvek sam govorio ako se neko ne oseća dobro u svom telu, treba nešto preduzeti po tom pitanju. Ja se ne osećam kao da sam u pogrešnom telu. Osećam da je ovo telo u kojem treba da budem. Ne osećam potrebu za promenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje telo", rekao je.

Ej Džej voli da nosi žensku odeću.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspeti u tome. Ako želim oda obučem haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno", ispričao je Ej Džej.

Njegov otac, Medžik Džonson je nekoliko puta istiscao da prihvata Ej Džeja takvog kakav je i ne smeta mu njegov stil odevanja, ali je priznao da mu je isprva bilo teško da prihvati da je gej.

Ej Džej nema nameru da promeni pol.
GAMR/NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Ej Džej je začet samo nekoliko meseci nakon što je Medžiku dijagnostifikovan HIV, ali je na sreću rođen zdrav.

Medžik je siguran i da će njegov sin izgraditi veliku karijeru u Holivudu, te je izvesno da ćemo u godinama koje slede više moći da čujemo o Ej Džeju kom predviđaju da će zaseniti i očevu slavu, a kako danas izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako danas izgleda Ej Džej Džonson.

Pročitajte još: SVI SU MISLILI DA ĆE POSTATI NOVA NADA SPORTA: Sin čuvenog fudbalera iznenadio odlukom da PROMENI POL i bude MANEKENKA

Bonus video:

transrodna žena Instagram/justthetip_

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!