Ej Džej Džonson, sin legende košarke Medžika Džonsona pažnju sveta privukao je još davne 2014. godine kada se pojavio u popularnom rijaliti šou programu "Rich Kids of Beverly Hills". Veoma brzo je stekao ogromne simpatije i postao jedan od miljenika i rado viđeno lice na svečanostima. 

Iako je danas potpuno normalno videti, ponajviše zahvaljujući društvenim mrežama, muškarce koji se šminkaju i oblače žensku odeću, u to vreme, ovakvo ponašanje izazivalo je i brojne kontroverze, međutim, Ej Džeja nije bilo briga.

Ej Džej je iznenadio sve kad se pojavi u ženskoj odeći.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Radio je ono što želi i što ga čini srećnim, a od samog starta imao je i punu podršku porodice. U jednom trenutku se pričalo i da će promeniti pol, međutim, od te odluke ipak je odustao i danas se identifikuje kao polno fluidan.

"Volim sebe takvog kakvog jesam. Srećan sam i zadovoljan sa sobom. Uvek sam govorio ako se neko ne oseća dobro u svom telu, treba nešto preduzeti po tom pitanju. Ja se ne osećam kao da sam u pogrešnom telu. Osećam da je ovo telo u kojem treba da budem. Ne osećam potrebu za promenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje telo", rekao je.

Ej Džej ne želi da promeni pol.
GAMR/NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i uspeti u tome. Ako želim oda obučem haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to raditi stalno", ispričao je.

Ipak, javnost je bila ubeđena da se to što je, ne dopada njegovm slavnom ocu koji je, prema pisanju tamnošnjih medija, bio ubeđen da će dobiti "dostojnog naslednika", kada je sport u pitanju. Međutim, iako Ej Džeja košarka ni najmanje ne zanima, već moda, Medžika ni najmanje ne remeti. Naprotiv! on je više puta isticao da svog sina voli takvog kakav je, te da mu njegov stil oblačenja ni najmanje ne smeta. 

Ej Džej ima sjajan odnos sa ocem.
Instagram 

Ipak, istakao je da mu je isprva bilo teško da prihvati da mu je sin gej.

Inače, Ej Džej je začet samo nekoliko meseci nakon što je Medžiku dijagnostifikovan HIV, ali je na sreću rođen zdrav.

Medžik je siguran i da će njegov sin izgraditi veliku karijeru u Holivudu, te je izvesno da ćemo u godinama koje slede više moći da čujemo o Ej Džeju kom predviđaju da će zaseniti i očevu slavu, a kako danas izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Evo kako danas izgleda Ej Džej Džonson.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!