Odavno je poznato da su Srpkinje jedne od najlepših žena sveta, a upravo ovu tvrdnju dokazuje i zanosna Sana al Rawashdeh, devojka koja će vas možda samo na prvu osvojiti izgledom. Već u sledećem trenu oduševiće vas i njen intelekt i ogromna ljubav prema medicini zbog čega je jedna od najperspektivnijih mladih doktora

Vredna i uspešna mlada žena očaravajućeg izgleda završila je studije medicine, a njeno odrastanje i prilike koje su je gradile liče na film ili na jedan cik-cak put.

Sana je rođena u Beogradu, ali je osnovnu školu završila u Jordanu odakle je i njen otac. Zapravo, interesantno je da njen otac upravo i došao u našu zemlju kako bi studirao medicinu, a njegovim putem krenula je i Sana. Zbog toga se i vratila u Beograd gde završava srednju školu i studije, a osim lepote, krasi je što je uporna i vredna, humana, empatična i požrtvovana.

Na pitanje da li je odabrala kojom vrstom medicine će se u budućnosti baviti, kaže: "Moja odluka je da svojim radom pacijentima ulepšavam život. Tako da sam se odredila da to bude plastična hirurgija ili dermatohirurgija", kaže Sana za portal Nova.

"Često volim da se našalim i kažem da je moj put bio trnovit i nimalo lak. Kao i većini doktora medicine. Težak, ali jako zanimljiv i poučan. Neizmerno sam sebi zahvalna što sam kroz ovaj fakultet stekla radne navike, naučila važnost fizičkog, duševnog i socijalnog blagostanja, uvidela koliko je vreme važno i koliko je prevencija bitna. Dosta odricanja i konstantni fokus na učenju iziskuje dosta vremena i energije, tako da je privatan život poprilično patio ali sada sve dolazi na svoje mesto. Planovi su veliki i nimalo skromni. Uvek postavljam sebi visoke ciljeve do kojih stignem svojim radom, zalaganjem i trudom", istakla je jednom prilikom i za Zadovoljnu.rs.

Sanu na Instagramu prati preko 29.000 ljudi, a svojim objavama posebno motiviše mlade devojke. "Ne bavim se aktivno manekenstvom, kao i sve devojčice u nekom momentu odrastanja bilo mi je i to zanimljivo. Moda je takođe sfera u kojoj pronalazim inspiraciju. Garderobu biram po tome da li mi se svidi kako stoji. Kao i za medicinu, i za modu morate imati smisla i meru. Stil mi zavisi od raspoloženja, onako kako se tog dana osećam iznutra, to je evidentno i na mojoj odeći. Kada sam u vedrim bojama, to mnogo govori", rekla je ona.

Ljubavni život

Mediji su o ovoj lepoj dami pisali i 2015. godine, i to zbog romanse sa tada mladim fudbalerom, zlatnim "orlićem" Filipom Jankovićem. Međutim, svoju ljubavnu vezu su čuvali od svetla reflektora, te se o njihovom odnosu malo zna.

Sana al Ravašde je bila sa Filipom jankovićem.
Instagram 

Pre nego što je upoznala zgodnog fudbalera, Sana je bila sama, nakon što je okončala dvogodišnju ljubavnu vezu sa nekoliko godina starijim mladićem.

Zanosna lepotica danas je često viđena u video snimcima influensera Andreje Andrejića, koji je predstavja kao "svoju buduću devojku".

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/sana.alrawashdeh Pogledajte još fotografija najlepše srpske doktorke Sane Alrawashdeh

Pročitajte i: DOŠLA SA SELA, RADILA NA PUMPI PA POSTALA NAJTRAŽENIJI MODEL Dragana je bila RAK RANA Džoniju Depu a bivšeg su joj ubili

BAKA PRASE I ANJA BLA! Tiktok/blknexposing

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!