Da Srbija defintivno ima najlepše žene živi je dokaz lepa Dragana Banić, uspešna manekenka i misica koja je karijeru gradila i van granica naše zemlje. Radila je revije za prestižne brendove, krasila naslovnice, međutim, ova zanosna brineta poznata je javnosti i po veoma burnom ljubavnom životu.

Tako su je pre nekoliko godina povezivali čak i sa Lukom Jovićem, pre nego što je uplovio u vezu sa Sofijom Milošević, a zavela je i druge poznate muškarce, kao što su fudbaleri Nemanja Radonjića i Saša Lukić. Međutim, Dragana je bila slaba i na "žestoke momke", te je tako njen partner, pripadnik škaljarskog klana, Goran Vlaović, ubijen prošle godine na Pagu u Hrvatskoj.

Dragana je učestvovala i u rijalitiju, snimala spotove za pesme Raste, Tropiko benda i mnogih drugih, a učestvovala je i u raznim reklama. 

Zanimljivo je i da je pre nekoliko godina zavela i čuvenog holivudskog zavodnika Džonija Depa, a šuškalo se da je među njima bilo nečeg višeg osim slikanja za mreže, kao i da je glumac izgubio glavu za lepom Srpkinjom. 

Dragana Banić slikala se i sa Džonijem Depom.
Facebook 

Iako njeno ime danas ne dolazi uvek sa pozitivnim konceptom, situacija nije oduvek bila takva. Kako je sama priznala, ona je takva postala. 

Dolazi iz malog sela u okolini Beograda, i na to je ponosna, što je i ispričala u intervjuu za Wannabe Magazin.

- Rasla sam kao i svako dete na selu, trčeći sa društvom po ceo dan i mogu vam reći da je to najlepši deo mog života, iako se na ovaj sada koji je totalno drugačiji od tog koji sam vodila ne žalim- započela je lepa misica.

- Danas živim u Atini, Parizu, Milanu, Istanbulu... i često dok hodam svetskim pistama pevam upravo onu: "Selo moje lepše od Pariza". Ako i nije lepše ja ga volim najviše na svetu - dodala je. 

Kao dete redovno je išla do Beograda, uglavnom u septembru kada je trebalo nabaviti potrepštine za školu. Međutim, ono što je volela da radi i u čemu je uživala, samo par godina kasnije pretvorilo se u pakao.

- Ranije dok sam koračala Knezom i gledala krpice niko nikada nije obraćao pažnju na mene, ali taj put je bilo nešto sasvim drugačije, u pravom smislu reči sasvim!

Toliko sam pocrvenela od sramote da sam trčeći otišla u “Ruski Car” sela i zamolila konobara da mi donese času vode i krempitu… i on me je začuđeno gledao! Motala su mi se po glavi sva ta lica koja ne skidaju pogled sa mene, mog lica, mojih nogu, moje zadnjice, grudi… osećala sam se kao da sam nekome nešto skrivila, a nisam!!! Toliko mi je bilo muka od toga dok sam jela tu krempitu da više nikada nisam poželela da je probam. Da me ne shvatite pogrešno, bila je odlična, ali ja sam u takvom šoku bila da sam samo želela da nestanem sa lica zemlje!

Tu se javio taj prvi muško-ženski odnos… oni su uzdisali i otvorenih usta se okretali za mnom, a ja sam bežala! Moram da priznam da su mi se muškarci gadili u tom trenutku! Tih godinu dana do svog osamnaestog rođendana sam mislila da sam lezbijka… nije mi napamet palo da pogledam ni jednog dečka iz škole! Vratila sam se u svoje selo i rešila da više ne idem u Beograd (sada sam sama sebi smešna) - ispričala je Dragana u intervjuu.

- Osećala sam se kao da sam nekome nešto skrivila, a nisam. Tu se javio taj prvi muško-ženski odnos. Oni su uzdisali i otvorenih usta se okretali za mnom, a ja sam bežala. Moram da priznam da su mi se muškarci gadili u tom trenutku. Tih godinu dana do svog 18. rođendana sam mislila da sam lezbijka- istakla je ona i otkrila da je sa 18 godina prvi put bila intimna sa muškarcem.

- Toliko sam se zaljubila u njega, da danima nisam jela. Naravno, pohvalio se svojim drugarima da sam nevinost izgubila upravo s njim. Ne mogu vam opisati koliko me je to bolelo, samo sam bila neiskvareno dete sa sela. Završila sam školu i krenula da radim na pumpi kao kasirka. Muškarci su mi iz dana u dan bili sve gadniji, balavili su bukvalno za mnom - priznala je misica i nastavila:

- Ostavljali su mi ogromne bakšiše, svoje brojeve telefona, a ja sam mislila samo na njega. Dnevno sam znala da zaradim bukvalno 100 evra bakšiša, jer su muškarci ludeli za mnom. Na mene su svi oni gledali kao savršen komad na kome bi se "istresli". Od naivne i fine devojčice sam se pretvarala u zver.

Dragana je, ogorčena što ju je dečko napustio i odselio se u Ameriku, želela da ponizi sve, mrzela je muškarce koji su je posmatrali samo kao komad mesa. Saletali su je menadžeri, biznismeni... a onda se sve promenilo.

- Tog leta sam sasvim slučajno popunila prijavu i učlanila se u jednu od najboljih modnih agencija na Balkanu. Imala sam sreće i od deteta sa sela koje ništa nije znalo našla sam se u svetskim pestonicama mode! - objasnila je lepotica kojoj se nakon toga promenio život, sa prvom stanicom u Parizu, prestonici mode, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Dragana Bajić je jedna od najlepših srpskih manekenki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!