Glumca Patrika Dempsija mnogi pamte po ulozi Dereka Šeperda u seriji 'Grey's Anatomy'. Iako ga mnoge žene godinama smatraju jednim od najzgodnijih glumaca, sada se to i potvrdilo. Magazin People mu je dao titulu 'najseksi muškarca na svetu'.

„Drago mi je što mi se ovo dešava u ovom periodu mog života. Lepo je kad te prepoznaju, svakako mi se malo povećao ego, ali i to mi daje podsticaj da uradim nešto korisno", istakao je glumac. On je za pomenuti magazin ispričao kako se osećao kada mu je saopšteno da je osvojio titulu za 2023. godinu.

patrik dempsi
Shutterstock 

„Bio sam potpuno šokiran, a onda sam počeo da se smejem. Kao "Ovo je šala, zar ne?!". Uvek sam bio deveruša“, objasnio je. On je dodao i da je zaboravio na tu nagradu i da nikada nije ni razmišljao o tome da će biti izabran. Odmah je znao da će ga deca i voljeni zadirkivati jer ga je proglašen 'najseksipilnijim muškarcem na svetu'.

„Samo će mi se smejati, ismevati me i naći sve razloge zašto ne bi trebalo da bude. Što je dobro, održavaju me mladim“,rekao je Patrik kroz smeh. Glumac je oženjen šminkerkom Džilijan Fink od 1999. godine. Imaju troje dece, ćerku Talulu (21) i blizance Salivana i Darbi, koji imaju 16 godina.

patrik dempsi sa ženom
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na Božić ćemo glumca gledati u novoj ulozi, u filmu 'Ferari'. Igraće trkača Pjera Tarufija.