Rediteljka, glumica i bivša ambasadorka dobre volje i specijalni predstavnik Agencije UN za izbeglice, Anđelina Džoli uskoro otvara Atelje Džoli. Reč je o prostoru u kome će se nalaziti njen brend u Njujorku.

Ona veruje da će to biti mesto koje kombinuje krojačke usluge i galerijski prostor za lokalno stanovništvo. Imaće i kafić koji će voditi izbegličke organizacije. U stvari, u svojoj dugogodišnjoj karijeri ujedinila je sve za šta se zalaže.

Anđelina Džoli otava Jolie atelje
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

„Tokom godina upoznala sam mnogo zanatlija, veoma sposobnih, talentovanih ljudi, i volela bih da ih vidim kako rastu ovde“,rekla je Džoli za magazin Vogue.

Glumica je pre sedam godina počela da se udaljava od sveta glume, a danas prihvata samo poslove koji ne zahtevaju dugo snimanje. Ona ističe da otvaranjem ateljea ne želi da postane veliki modni kreator, već ima želju da pomogne drugima.

Anđelina Džoli
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

„Želim da izgradim kuću za druge ljude“, rekla je. Ona je dodala da smatra da svaka žena treba da se oseća bezbedno i da nosi šta god želi.

Anđelina Džoli sa decom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

„Nakon što sam prošla kroz nešto što me je povredilo, terapeut me je pitao da li bih pokušala da nosim lepršavu odeću. Zvuči glupo, ali pretpostavila sam da pantalone i čizme projektuju 'tvrđi' izgled, čine me jačom. Ali da li sam bila dovoljno jaka da budem mekana? U to vreme, ne. Osećala sam se ranjivo. Iako imam 48 godina, još uvek pokušavam da shvatim sebe i tražim svoj stil. Pretpostavljam da sam u tranziciji kao osoba“, zaključila je Džoli.

SOPA Images / Sipa Press / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Glumica otvara atelje za mlade dizajnere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!