Aleksa Avramović ponovo je "vukao" Partizan ka pobedi protiv Zvezde i zasluženo poneo titulu zvezde sinoćne utakmice. Naravno, najveću podršku pružili su mu niko drugi do njegovi najmiliji, među kojima je i supruga Teodora, za koju mnogi kažu da je jedna od najlepših žena srpskih sportista.

Bila na utakmici, ili pratila mečeve od kuće, zanosna lepotica Aleksi je uvek bila najveći vetar u leđa iako se nikada nije preterano eksponirala.

Ipak, njihove zajedničke fotografije na kojima slave posle njegovih pobeda neretko bi osvanule na društvenim mrežama.

Par je zajedno od 2016. godine, a od samog starta, a svoju ljubav čuvaju od ljubomornih očiju. 

O njoj javnost malo toga zna, a poznato je samo da je diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera.

Aleksa Avramović dugo je sa Teodorom.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Veliku pažnju su privukli kada su se prošle godine venčali u njihovom rodnom Čačku, a mlada je blistala u nestvarnoj venčanici kreatorke Nine Rajak.

Lepa Teodora nije preterano aktivna na društvenim mrežama, ali zato košarkaš redovno pokazuje kako uživaju u putovanjima i obožavatelji su mu zahvalni na tome, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/aleksaavramovic Pogledajte kako izgleda supruga Alekse Avramovića.

Pročitajte i sve o venčanju Alekse Avramovića, i kako je lepa Teodora izgledala na njihov veliki dan.

Bonus video:

Aleksa Avramović izjava posle derbija MONDO/Nemanja Stanojčić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!