Nakon što je u svojim memoarima rekla da je rijaliti zvezda igrala ulogu u njenom raskidu sa Kanjeom Vestom, glumica i model Džulija Foks misli da je Kim Kardašijan kopirala neke od njenih odevnih predmeta.

Zvezda 'Uncut Gems' insistirala je da mnogo voli Kim, iako je rekla da se osećala iskorišćenom tokom razvoda rijaliti zvezde od Kanjea Vesta, sa kojim je Džulija izlazila nakon što se par razišao.

Ona je, između ostalog, rekla da ju je Vest koristio kao 'oružje protiv svoje bivše supruge Kim Kardašijan'. Sada je Džulija uradila test detektora laži za novi video Vanity Fair u kojem se osvrće na glasine da je Kim inspirisana njenim stilom odevanja.

džulija foks je bivša kanjea vesta
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Zapravo je mnogo volim. Odrastala sam gledajući 'Keeping Up With the Kardashians' i zapravo mi se svidela serija pre nego što su bili kul."Manekenku su potom pitali da li misli da je Kim ikada bila 'inspirisana' njenim modnim stilom, a Džulija je rekla: "Rekla bih da postoje stajlinzi koji su pomalo slični mom".

2021. godine, Džulija je viđena kako nosi istu haljinu Jean Paul Gaultier koju je nosila Kim na E! People's Choice Awards.

džulija foks i kanje vest
Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

Njih dve su takođe nosile iste kreacije Alekander Wang, Versace i Balenciaga. Džulija je takođe spomenula Kim u svojim novim memoarima 'Down the Drain' - rekavši da je navodno igrala ulogu u njenom raskidu sa Kanjeom.

Manekenka i glumica, koja ima sina Valentina sa bivšim mužem Piterom Artemijevom i bila je u vezi sa Kanjeom početkom 2022. godine, rekla je za Los Angeles Times ranije ovog meseca da veruje da je korišćena kao 'mala marioneta' tokom Kanjea i Kim. razvod braka.

Kim kopira bivšu Kanjea Vesta
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

„Mislila sam da ću na kraju pomoći u toj nesigurnoj situaciji razvoda, ali sam vrlo brzo otkrila da su me iskorišćavali. Osećala sam se kao njegova marioneta", rekla je Džulija, koja je takođe bila uverena da će mu njihova romansa pomoći da prebrodi buran proces razvoda.

Kim Kardašijan
Michael Baucher / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!