Poznati glumac Aleksandar Radojičić već neko vreme nije u vezi sa manekenkom Dunjom Radičević, preneli su srpski mediji.

Ovu vest niko nije očekivao s obzirom na to da su Aleksandar i Dunja gotovo četiri godine uživali u ljubavi, a mnogi su im čak predviđali i brak.

No, kako piše Blic, glumac koga voli publika, prekinuo je ljubav sa manekenkom još pre nekoliko meseci, a prvi trag koji je ukazivao na to da više nisu zajedno su, kao što je često i slučaj nakon raskida, bile društvene mreže.

Aleksandar Radojičić i Dunja Radičević
pritnscreen/instagram 

Naime, nakon raskida sada već bivši par je obrisao zajedničke fotografije sa Instagrama, što je nešto česta praksa bivših ljubavnika.

Kao još jedan od tragova bila je i nedavna proslava rođendana Aleksandrove ćerke Aje, na kojoj nije bilo Dunje. To je na prvu "loptu" mnoge začudilo, s obzirom na to da je manekenka bila bliska sa Radojičićevom ćerkom.

Aleksandar Radojičić sa ćerkom
printscreen/instagram 

Dunja se nije suviše eksponirala u medijima, a Aleksandar je znao da s vremena na vreme spomene u svojim izjavama i intervjuima.

Jednom su ga novinari upitali kako se njegova devojka nosi sa tim kad on snima neke ljubavne scene.

- Moram da kažem da joj sigurno nije lako, nije ljubomorna, ali joj nije prijatno u nekim situacijama da vidi neku ljubavnu scenu. Ipak, još je sa mnom, očigledno je ljubav jača od toga - istakao je Radojičić.

Takođe on je istakao da su Dunja i on tokom veze uvek bili veklika podrška jedno drugom.

- Ne mešamo se jedno drugom u posao, ali podrška i saveti su uvek tu, koliko smo u mogućnosti naravno, trudimo se. Nekada je dobro samo saslušati - rekao je svojevremeno glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!