Beogradska premijera filma "Čuvari formule" okupila je creme de la creme domaćeg džet-seta. Pojavili su se mnogobrojni gosti iz sveta filma, muzike i sporta, među kojima su i Srđan Žika Todorović, Miloš Biković, Nina Janković Dičić, Tamara Dragičević, Aleksa Avramović, Konstrakta Đurić, Aleksandar Srećković Kubura, Sloboda Mićalović, Nataša Ninković i mnogi drugi.

Međutim, posebnu pažnju privukla je niko drugi do prelepa Bjelina ćerka, Mia Bjelogrlić.

Mia Bjelogrlić je plenila pažnjom na premijeri.
ATA Images 

Nestvarna lepotica plenila je pažnjom, a za ovu priliku odabrala je elegantnu crnu haljinu sa efektnim šljokicama, preko koje je ponela crni sako. Look je zaokružila elegantnim sandalama sa kaiščićima, a celokupno izdanje samo je naglasilo njenu vitku liniju. 

Mia Bjelogrlić na premijeri.
ATA Images/Antonio Ahel 

Malo je reći da je Bjelina ćerka bila jedna od najzapaženijih, no, mnogima nije promaklo i da kraj nje nije bio navodni dečko Milan Marić. Kako su domaći mediji pisali mesecima, mladi glumac do sada je ljubio mahom dosta starije partnerke sve dok u njegov život nije ušla lepa Bjelina ćerka.

Milan Marić imao je samo starije devojke.
ATA Images 

Tako je bio sa Jelenom, bivšom diretorkom jedne ugledne firme, koja je od njega starija 19 godina, hrvatskom glumicom Ninom Violić koja je starija 18 godina, a nakon nje je ljubio devet godina stariju kolumnistkinju Vanju Bahilj. 

Kada je reč o ljubavi Milana i Mie, par se upoznao tokom snimanja filma "Toma" u kojem je Marić tumačio glavnu logu, lik pevača Tome Zdravkovića, a čiji je autor Mijin tata - Dragan Bjelogrlić. Nije trebalo mnogo da planu iskrice, ali su svoj odnos do sada čuvali ljubomorno od očiju javnosti, te ne čudi što nije poznato da li je par i dalje zajedno ili ne.

Bonus video:

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR O NOVOM FILMU: Sve me podseća kao kad smo bili u Sarajevu s TOMOM! Evo šta kaže o nominaciji ZA OSKARA Kurir TV