Stjepan Hauser oduševio je domaću publiku spektakularnim koncertom u Beogradskoj areni, a koliko je ostavio jak utisak svojim nastupom svedoči i to što je i danas glavna tema javnosti i medija. 

Međutim, osim savršenom izvedbom najvećih svetskih hitova i klasičnih kompozicija, Stjepan je posebno omađijao dame i zavodljivim nastupom i potvrdio titulu jednog od najpoželjnijih muzičara. 

Jasno, mnoge zanima njegov ljubavni status, a iako je, prema pisanju hrvatskih medija "večiti neženja" zauzet, tek će se videti da li je to zaista istina ili je čuveni zavodnik ponovo slobodan. 

Hauser se do sada mogao pohvaliti da je bio sa nekim od najlepših žena, od kojih je najduže trajala veza sa 9 godina starijom Jelenom Rozgom. Iako su im svi predviđali brak, raskid je bio bolan.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser nekada.
Instagram 

Hauser i Rozga raskinuli su u septembru 2017. godine nakon dve i po godine veze. Par je prvi put u javnosti viđen na koncertu "2Cellosa" u Ljubljani u julu 2015., a o svojoj su romansi nakon tog događaja ubrzo i javno progovorili.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser umalo su se venčali.
Instagram 

A kako je početak bio javan, tako je i sam kraj kada se Stjepan nije poneo baš preterano džentlmenski. Naime, on je posle svega na pitanje o Jeleni izjavio da se "rešio mnogih briga".

Međutim, ona nije bila jedina sa kojom je Hauser umalo stao na ludi kamen.

Stjepan Hauser sa Lolom.
Instagram 

Muzičar je ubrzo nakon raskida dugogodišnje veze sa Jelenom Rozgom uplovio je u romansu sa pijanistkinjom Lolom Astanovom, sa kojom je 1. aprila stao i na ludi kamen.

Tako je bar tvrdio neko vreme dok nije izjavio da se samo malo šalio. I nakon ovoga nastavio je da se snima sa Lolom, te da razmenjuje nežnosti.

Stjepan Hauser i Lola Astanova nekada.
Instagram 

Nakon što je objavio fotografiju sa voditeljkom Fani Stipković, nije trebalo dugo da ljudi počnu da pišu da ima nešto više u tome, iako je ona to oštro demantovala.

Tada je na njegovim mrežama počela da se pojavljuje misteriozna plavuša, za koju se kasnije saznalo da je manekenka i pevačica Valentina Anđelika, sa kojom je snimio nekoliko spotova u kojima zajedno pevaju, ali uvek u atmosferi i pozama koje bi podgrejale glasine da su ne samo kolege.

Stjepan Hauser sa Valentinom.
Instagram 

Na Valentininom Instagramu stoji da se bavi međunarodnim odnosima i diplomatijom, marketingom i PR-om. Sudeći prema fotografijama, ali i snimcima s Hauserom, muzika joj je itekako bliska, ali i manekenstvo. 

Violončelista je u jednom trenutku objavio je na Instagramu i nekoliko fotografija na kojima pozira sa svojom novom izabranicom, tuniskom glumicom Majom Talem, što se njegovim fanovima baš i nije svidelo.

Oni su na fotografijama vrlo prisni, a pozirali su i s čašom vina, dok je ispod objave nekadašnji član "2Cellosa" napisao: "Voliš li kad te zovem Senjorita?"

Međutim, njegovi pratioci nisu bili presrećni nakon objave, a neki od njih su ga dosta žestoko kritikovali.

"Čovek se ponaša kao dete, kao osoba je grozan, ali kao umetnik savršen'; ''Koliko ti 'senjorita' imaš? Previše, čini mi se"; Ovo je zaista jadno, mi volimo tvoju muziku, a ne tvoje afere", pisali su neki.

2021. godine Stjepan je snimljen kako se ljubi s nepoznatom brinetom na Maldivima, no na istom putovanju se snimljen u prisnim odnosima i sa jednom crnkom. Violončelista je sam objavio romantične kadrove, no kad je otkriveno da zapravo snima reklamu za posetu Maldivima, mnogi su u svemu tome videli samo dobar marketinški trik.

Stjepan Hauser sa nepoznatom devojkom.
Instagram 

U jednom trenutku je objavio i još jedan video na kojem svira sa misterioznom lepoticom, a fanovi smatraju da je na snimku bio niko drugi do tada dvadesetrogodišnja Italijanka Benedeti Kareti, a nju je navodno odala tetovaža srca na ruci.

"Njeno telo savršeno izgleda u mojim rukama", napisao je muzičar ispod video snimka što je izazvalo mešovite reakcije među fanovima.

U maju 2019. finalistkinja izbora za Miss Universe Hrvatske 2016, mlada Stela Opančar, koja je tada imala 25 godina, slikana je u Hauserovoj vili.

Stela Opančar u vili Stjepana Hausera.
Instagram 

'Da nisi ti to kod Hausera?' bilo je jedno od prvih pitanja koje joj je upućeno ispod fotografije na kojoj se sunča, te pokazuje savršeno utrenirano telo.

Poslednja devojka koju je predstavio javnosti je misteriozna, i kako se jasno vidi, dosta mlađa lepotica za koju je jedino zna da se zove Marija i da je rodom iz Ukrajine.

Na Instagramu je prati nešto više od trideset hiljada ljudi, a mahom postavlja objave posvećene zdravom životu i lepoti, a da li će ona uspeti da zadrži "večitog neženju", ostaje da vidimo.

Bonus video:

Stjepan Hauser posvetio pesmu Andriji Cikicu i ostaloj ubijenoj deci u Ribnikaru… MONDO/Tamara Veličković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!