Džon Kenedi Mlađi, sin američkog predsednika Džona F. Kenedija i slavne Žakline Džeki Kenedi Onazis, bio je jedan od mladića za kojima su osamdesetih i devedesetih uzdisale sve devojke u Americi.

On je, zbog svoje čuvene porodice i odrastanja pod svetlima reflektora, uvek bio aktuelna tema u medijma, a kada je odrastao i postao zgodan i uspešan muškarac, mnoge poznate dame pale su na njegov šarm.

Ljubio je Džon Kenedi više glumica, uključujući Saru Džesiku Parker i Bruk Šilds, a bio je u vezi i sa supermodelom Sindi Kraford, ali je najduže voleo Deril Hanu, koja je tih godina važila za pravi seks simbol u Holivudu.

Džon Kenedi Mlađi i Deril Hana
Paul Adao / INSTAR Images / Profimedia 

Osim što su dobro izgledali – Kenedi je 1988. proglašen najseksepilnijim muškarcem na svetu, a Hana je devedeseth zvanično bila na svim listama najlepših žena planete, oni su se dobro slagali. Međutim, njihov odnos bio je daleko od idiličnog, a često je problem bila činjenica da Džonova majka Džeki nije podnosila potencijalnu snahu, piše Glossy.

Ljubavna priča Džona Kenedija Mlađeg i Deril Hane

Džon i Deril prvi put su se sreli još ranih 80 ih, dok su bili na porodičnim odmorima na ostrvu Sveti Martin na Karibima.

Džonu je bilo čudno što se činilo da Deril svuda sa sobom nosi plišanog medu, ali mu je bila i fascinantna – piše biograf Stiven M. Gilon u knjizi "Američki neradi princ: Život Džona F. Kenedija Mlađeg".

Jedno drugom ih je predstavio Derilin očuh Džerold Vaksler, poznati milijarder koji je dao ogroman doprinos predsedničkoj kampanji Teda Kenedija. Međutim, tek nekoliko godina kasnije Deril i Džon su postali par.

Ponovo su se sreli tek na venčanju Kenedijeve kontroverzne tetke Li Radzivil s rediteljem Herbom Rosom 1988. godine. Oboje su bili u vezama s drugim ljudima: glumica se viđala s kantautorom Džeksonom Braunom, a Džon s glumicom Kristinom Hag. Međutim, ubrzo su okončali svoje veze i postali par.

Pročitajte još: NAŠLI SU JOJ 40 TABLETA U TELU, A NALAZI OBDUKCIJE SU NESTALI: Smrt najlepše glumice svih vremena i dalje je misterija

Ipak, njihova veza bila je neobavezna, ali su emocije postepeno rasle i oni su postali nerazdvojni. Više nisu mogli da sakriju ljubav, a američka javnost nije mogla da ih se zasiti. Toliko se pričalo o tome da su se navodno tajno venčali i da planiraju svadbu, a se Deril žalila da je jednom prilikom pozvala svog vodoinstalatera, a on ju je pitao da li se stvarno udaje za Džona Kenedija Mlađeg.

U pomenutoj biografiji, Gilon tvrdi da je Džon bio toliko vezan za glumicu da je, dok je njegova majka Džeki bila u bolnici u Njujorku na samrtnoj postelji, on otišao u Los Anđeles da bi prisustvovao sahrani Derilinog psa. Da priča bude još apsurdnija, navodno je glumica prasnula na Džona jer za pepeo nije odabrao lepšu kutiju.

profimedia-0146607246.jpg
Globe Photos / Zuma Press / Profimedia 

Čak i nakon Džekine smrti, glumica je imala drugog psa koji je bio bolestan, a Džon je bio s njom i sve vreme slušao isključivo o njenim ljubimcima.

– Možeš li da poveruješ? Upravo sam izgubio mamu, a ona hoće da priča samo o svom bolesnom psu– navodno je rekao Kenedi svojoj prijateljici Saši Šermajef.

Rastanak je u tom trenutku za njega bio neminovan, ali Džon nije hteo da njime skrene pažnju sa Džekine smrti, pa se pravio da je sve u redu i navodno organizovao da ih papraci fotografišu dok voze rolere.

Džeki Kenedi, inače, definitivno nije mogla da se svrsta u obožavaoce Deril Hane, a napetost koja je između njih bila očigledna s godinama je samo rasla. Kristofer Andersen u knjizi "Dobri sin: Dž.F.K. Mlađi" piše da nekadašnja prva dama Amerike i holivudska glumica nijednom nisu direktno sukobile, ali kad god bi Džon doveo devojku kod majke na večeru – Džeki je jela s poslužavnika u drugoj prostoriji.

Džeki Kenedi
Profimedia 

Navodno je Kenedi uvek želeo da kontrira svojoj majci i možda je baš zato toliko potrajala njegova ljubav s holivudskom zvezdom.

– Džon je većinu žena u svom životu merio po Džekinom mišljenju o njima –tvrdi biograf Dž. Rendi Taraboleri. – Ako bi njegova majka odobravala, Džon bi rekao da nije siguran. Ako se njegova majka ne bi složila, kao u slučaju Deril Hane, Džon bi se još više vezao.

Džeki Kenedi
TopFoto.co.uk / Topfoto / Profimedia 

Konačno su se rastali 1994. godine, tri meseca posle Džekine smrti, a Kenedi je za InStyle rekao da je Deril "opsednuta sobom".

Nakon raskida, glumica je imala više zapaženih veza, među kojima je i ona s glumcem Valom Kilmerom, a 2018. godine se udala za muzičara Nila Janga. Džon je potom stupio u vezu, a potom i brak s Kerolin Beset, s kojom je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1999. godine.

Bonus video:

"KENEDI NEMA ŠANSE PROTIV BAJDENA!" Đukić smatra da je antivakser najslabiji izazivač: ČAK NI FAMILIJA NIJE UZ NJEGA  Kurir televizija

Izvor: Glossy/Wanted V. P. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!