Lepa manekenka Elin Nordegren široj javnosti je postala poznata nakon što se udala za golfersku superzvezdu Tajgera Vudsa, koji ju je kasnije osramotio u se*s skandalu veka.

Podsetimo se, prelepa Šveđanka danas možda uživa u porodičnom životu, miru i sreći, no nekada nije bilo baš tako.

Ova lepotica rođena u Stokholmu odrastala je na relaciji SAD-Švedska zahvaljujući svom ocu novinaru i političkom dopisniku jednog prestižnog medija, a manekenstvom se počela baviti sa 20 godina kako bi finansirala svoje školovanje. Završila je tako školovanje iz psihologije sa svim pohvalama, a uspela se probiti i na scenu kao mlada manekenska zvezda. Lepo lice, plave oči, kosa i vitko telo su joj garantovali uspeh, kao i druženje sa američkom elitom, među kojom je upoznala i svog bivšeg supruga, Tajgera Vudsa.

Naime, slavnog golfera koji je postao jedan od najbogatijih sportista na svetu, Elin je upoznala 2001. u kući svoje prijateljice koja je bila udata za švedskog golfera Jaspera Parnevika. U trenutku susreta s Tigerom, Elin je bila u vezi s drugim muškarcem te je tamnoputi sportista uopšte nije zainteresovao. No, kako su se često sretali u istom društvu, nakon nekoliko meseci su planule ljubavne iskre.

Par je dugo krio svoju vezu, pa su tek 2003. godine službeno obznanili da su zajedno, nakon čega su se i verili. Svadba se održala 2004. na Barbadosu i koštala je neverovatnih 2 miliona dolara. Tiger i Elin postali su roditelji 2007. godine kada im se rodila ćerka Sam Aleksis, a već u septembru sledeće godine su najavili da čekaju drugo dete, sina Čarlija Aleksa.

I dok se svima činilo da par živi svoj san, iza svega se krila mračna priča. Naime, nedugo nakon što je Elin rodila Tajgeru njihovo drugo dete, otkrilo se da ju je njen suprug varao na svakom koraku. Serijski preljubnik Tajger tako je Elin prevario sa najmanje 60 žena koje su javno istupile i priznale da su bile sa njim dok je bio u vezi sa Šveđankom. Pretpostavlja se da je brojka duplo veća, jer, šta je sa onima koje se nisu nikada javile?

Golfera je razotkrila prvo jedna od njegovih ljubavnica, a zatim su u medijima procurele informacije o drugim ženam osobama sa kojima je spavao. Bilo je tu manekenki, prostitutki, obožavateljki... Pojavili su se i snimci iz hotela u koje je Tajger vodio svoje ljubavnice. Kada je Elin saznala za sve to, od besa je ušla u Tajgerovu garažu gde je čuvao svoju kolekciju skupocenih automobila i sve ih razbila golferskom palicom.

Tajger Vuds je imao stotinu ljubavnica.
Instagram 

Kako se očekivalo, ona mu nije oprostila, pa je njihov razvod konačno okončan 2010. godine. Zbog seks skandala, Tajger je izgubio ne samo svoju porodicu već i sponzorske ugovore, što ga je na neko vreme učinilo najomraženijim sportistom na svetu. Srećom, godinama nakon razvoda, Elin je ponovo pronašla sreću pored drugog muškarca. Radi se o igraču američkog fudbala Džordanu Kameronu, s kojim je 2019. godine dobila sina.

Ona je pre nekoliko meseci privukla pažnju svetske javnosti renoviranjem doma koji je dobila u brakorazvodnoj parnici sa Vudsom. Elin je uložila čak 10 miliona dolara da se u vili na Floridi naprave novi bazen i spa. Takođe, vila je potpuno opremljena smart sistemom, i izgrađen je i podrum u kojem se nalazi preko 500 boca najfinijeg vina. 

Što bi se reklo - svoje poniženje sa Vudsom debelo je naplatila, a u vili živi sa Kameronom, i njihovim sinom, kao i sa dvoje dece koje je dobila u prethodnom braku - Semom (15), i  Čarli (14).

Za to vreme, Tajger bije bitku sa bivšom devojkom i ljubavnicom Erikom Herman.

Ona je podnela sudske dokumente tvrdeći da je NDA (ugovor o poverljivosti) koji je potpisala "neizvršiv", pozivajući se na zakon koji zabranjuje sporazum kada postoje dokazi o seksualnom napadu ili uznemiravanju.

Ona tvrdi da Tiger (47) pokušava da "agresivno sprovede" NDA, koji je potpisala u avgustu 2017, i da je ućutka o njihovoj vezi. Nejasno je da li Erika optužuje sportistu za bilo kakav prekršaj.

Erika je u sudskim dokumentima tvrdila da NDA treba da bude poništen prema saveznom zakonu Speak Out, koji predviđa izuzeće od NDA u situacijama u kojima postoje dokazi o seksualnim napadima ili uznemiravanju. U odvojenoj tužbi, ona tuži Tigera za 30 miliona dolara jer ju je izbacio iz svog doma. Tvrdila je da joj je "usmeni dogovor" omogućio da živi u njegovom domu još pet godina, a Vuds na sve načine pokušava da se izvuče iz situacije.

Bonus video:

NAJVEĆA KAZNA ZA LJUPKU STEVIĆ: Stručnjak otkrio detalje nakon prisluškivanja generala! (KURIR TV) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!