Najuspešniji golfer Tajger Vuds, čije je pravo ime Eldrik Tont Vuds, iza sebe ima karijeru kakvu priželjkuje svaki sportista, ali je sa njom došao i teret slave, sa kojim Tajger nije uvek umeo da se nosi. Naime, iako je osvojio najviše turnira od svih golfera, 2009. godine sve je palo u senku kada su u javnosti isplivale njegove afere koje su mu uništile reputaciju.

Naizgled posvećen porodični čovek razotkriven je kao serijski varalica i zavisnik od odnosa koji je varao svoju ženu sa bukvalno stotinama žena. Za vrlo kratko vreme izgubio je sponzorske ugovore, a za nekoliko meseci izgubio je 12 miliona dolara zarade.

Rejčel Jukitel danas izgleda bolje nego ikad.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ubrzo se prijavio na rehabilitaciju i odvikavanje od odnosa, a prevaru mu nije oprostila supruga Elin Nordegren, te su se razveli u avgustu 2010. godine.

Ali sve je počelo samo od jedne preljubnice i zavodnice – koja je pokrenula lavinu. Reč je o zanosnoj Rejčel Jukitel, koja je te skandalozne 2009. odlučila da bude prva u nizu žena koje su otkrile da su imale vezu sa Vudsom. Lepotica je za kratko vreme postala „lice neverstva” u medijima širom sveta, a njeno priznanje o seksualnoj vezi sa Tajgerom pratile su brojne druge ispovesti drugih žena, manekenki, modela i prostitutki, sa kojima je Tajger imao romanse.

Tajger Vuds.
Instagram 

Iako je prošlo 13 godina od njene afere sa golferom, ona je i dalje najpoznatija kao 'Tajgerova ljubavnica'. U početku, afera, kao i medijski linč sa kojim se nosila, uništili su njenu karijeru i nije mogla da nađe nijedan posao, ali je Rejčel brzo stala na noge i odlučila da unovči svoj skandal.

Tako je sa HBO snimila dokumentarac 'Tigar' u kojem je otkrila sve detalje njihove veze, a potpisala je i ugovor sa samim golferom, koji je dužan da joj isplati ogromne sume novca kako bi zadržala pikanterije i prepiske koje nisu za javnost.

Inače, cela afera je počela još 2008. godine, kada su se Tajger i Rejčel upoznali preko bivšeg bejzbol igrača Dereka Džetera, koji im je bio zajednički prijatelj.

„Znala sam da vara svoju ženu od prvog puta kada sam ga videla, mnogo pre nego što smo započeli našu priču“, rekla je Rejčel jednom za Tajms, još uvek misleći da ima poseban status u njegovim očima.

Najpoznatija jubavnica Tajgera Vudsa.
Instagram 

Naravno, to nije bio slučaj jer je Tajger imao brojne druge žene sa kojima je takođe spavao.

Upravo zbog svog navodno slomljenog srca i ponosa Rejčel je odlučila da sve ispriča javnosti.

Iako joj u početku nije bilo lako zbog tračeva i osuda oko nje, danas je ipak uspela da pronađe sreću. Ona je uspešna preduzetnica i vlasnica noćnog kluba, dva puta se udala i razvela, majka je jednog deteta. Mora se priznati da i u petoj deceniji života, u 48. godini, izgleda odlično, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, Shutterstock Rejčel Jukitel nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!