Pol Rad, slavni glumac i komičar, poslednjih meseci punom parom radi na novim projektima. U isto vreme, iako nije na društvenim mrežama, njegovi snimci neretko su viralni na TikToku i Instagramu, jer iako je zvezda, pokazuje i onu drugu "normalnu" stranu sebe, kao što je to bio slučaj kada se pojavio video sa koncerta Foo Fighters-a, gde je Rad "slemovao", odnosno mahao glavom uživajući u muzici. 

Takođe, mnogi su uvek isticali da je Pol Rad jedan od najpozitivnijih osoba u Holivudu, te čak pravili i mimove pokušavajući da akcentuju njegovu radosnu stranu ličnosti. 

No, interesantno je da se i sam glumac jednom prilikom našao u situaciji gde bi malo ko mogao da se smeje. Čuveni lepotan odlučio je da istraži svoje korene i tako slučajno saznao da su on i njegova supruga zapravo u rodu. 

Rad je rođen 1969. godine u Nju Džerziju, a nejgovi roditelji su pokojni Majkl Rad, turistički vodič, i Glorija Ajrin Grenvil, menadžerka prodaje u jednoj televiziji.

Oboje njegovih roditelja potiče iz Londona, otac iz Edžvera, a majka iz Surbitona, a oboje su potomci Aškenazi Jevreja koji su se u Englesku doselili iz današnje Belorusije, Poljske i Rusije. To je glumcu bilo dobro poznato, ali ne i da ovo nisu jedine slučajnosti u njihovoj priči.

Naime, Pol Rad je 2017. godine učestvovao u emisiji "U potrazi za tvojim korenima", u kojoj smo videli više poznatih ličnosti. Tu je Pol ispričao da je njegov deda promenio porodično prezime iz Rudnicki u Rad po dolasku u Englesku jer nije mogao da dođe do zaposlenja.

"Mislim da su mi rekli: "Svi su rešili da promene prezime u Rad. Nisu mogli da rade jer niko nije hteo da zaposli Jevreje"" ispričao je glumac u emisiji.

Pol Rad je saznao bolnu istinu o svojim roditeljima.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, uz to što je ovo potvrđeno, istragom je otkriveno i da su roditelji Pola Rada bliski rođaci. Majkl i Glorija su, naime, imali istog pradedu.

"To objašnjava što imam šest bradavica", našalio se glumac. "Znači li to da mi je moj sin zapravo ujak?", dodao je nasmejavši sve.

Pol Rad sa suprugom.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

On je, inače, od 2003. godine u braku sa Džuli Jeger sa kojom ima dvoje dece, sina Džeka i ćerku Darbi.

Bonus video:

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!