Slavni glumac Pol Rad koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima "The 40 Year Old Virgin", "Clueless", "Knocked Up", "This Is 40", ali i kao Fibin dečko Majk u kultnoj seriji "Prijatelj" i kao Marvelov junak Antmen, nije mogao ni da sanja da će mu jednostavno učešće u jednoj emisiji potpuno promeniti život. 

Naime, čuveni lepotan odlučio je da istraži svoje korene i tako slučajno saznao da su on i njegova supruga zapravo u rodu. 

Pol Rad i njegova supruga su u rodu.
Shutterstock 

Rad je rođen 1969. godine u Nju Džerziju, a nejgovi roditelji su pokojni Majkl Rad, turistički vodič, i Glorija Ajrin Grenvil, menadžerka prodaje u jednoj televiziji.

Oboje njegovih roditelja potiče iz Londona, otac iz Edžvera, a majka iz Surbitona, a oboje su potomci Aškenazi Jevreja koji su se u Englesku doselili iz današnje Belorusije, Poljske i Rusije. To je glumcu bilo dobro poznato, ali ne i da ovo nisu jedine slučajnosti u njihovoj priči.

Naime, Pol Rad je 2017. godine učestvovao u emisiji "U potrazi za tvojim korenima", u kojoj smo videli više poznatih ličnosti. Tu je Pol ispričao da je njegov deda promenio porodično prezime iz Rudnicki u Rad po dolasku u Englesku jer nije mogao da dođe do zaposlenja.

Pol Rad učestvovao je u emisiji koja mu je rekla više o njegovoj prošlosti.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Mislim da su mi rekli: "Svi su rešili da promene prezime u Rad. Nisu mogli da rade jer niko nije hteo da zaposli Jevreje"" ispričao je glumac u emisiji.

Međutim, uz to što je ovo potvrđeno, istragom je otkriveno i da su roditelji Pola Rada bliski rođaci. Majkl i Glorija su, naime, imali istog pradedu.

Pol Rad i njegova supruga imaju istog pradedu.
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"To objašnjava što imam šest bradavica", našalio se glumac. "Znači li to da mi je moj sin zapravo ujak?", dodao je nasmejavši sve. 

On je, inače, od 2003. godine u braku sa Džuli Jeger sa kojom ima dvoje dece, sina Džeka i ćerku Darbi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!