Hrabra otkrića Paris Hilton su izazvala interesovanje produkcijske kuće A24 za adaptaciju memoara u seriju. Iako još nisu odabrani glumci za uloge u seriji, sestre El i Dakota Fening će biti izvršne producentkinje projekta. Takođe, Paris Hilton će preuzeti ulogu izvršne producentkinje u ovoj adaptaciji. S obzirom na popularnost sličnih projekata među poznatim ličnostima, očekuje se da će serija privući veliku pažnju publike.

Produkcija je još uvek u ranoj fazi, tako da nema reči o tome koliko epizoda može da se očekuje, kao ni kada će da bude objavljena ili koji će se striming servisi uključiti.

Šta može da se očekuje u seriji o Paris Hilton?

Detalji o seriji su malobrojni, a ako serija pomno prati memoare, onda verovatno može da se očekuje da će da se bavi nekim od šokantnijih trenutaka iz života Paris Hilton, kao što je njen odnos sa jednim od njenih učitelja kada je bila u osmom razredu.

Paris Hilton
twitter/New York Times Opinion 

"Zvao me gotovo svake večeri i satima smo razgovarali o tome koliko sam neverovatno zrela, lepa i inteligentna, senzualna, neshvaćena i posebna.

Podsećao me da je princeza Dajana trinaest godina mlađa od princa Čarlsa. I da je Prisila Prisli bila je mojih godina kad se Elvis zaljubio u nju", napisala je bogata naslednica.

Opisala je kako je svake večeri zvao satima, pre nego što je jednog dana, kada su njeni roditelji bili van kuće, došao i tada su se poljubili. Njeni roditelji su ih uhvatili jednom prilikom, a on je okrivio nju i poslali su je da živi kod bake.

Paris Hilton
pritnscreen/twitter/New York Times Opinion 

Serija bi mogla da se bavi i se*sualnim napadom koji se dogodio Paris dok je bila u srednjoj školi.

U knjizi je detaljno opisala da su je dvojica muškaraca od 20 i nešto godina napala, dali su joj piće zbog čega se onesvestila.

"Kada sam pokušala da vrisnem, nisam imala vazduha u plućima. Sve što je izašlo bio je mali, hrapavi "stop… što se događa… zaustavite se…" pokušaj, sve dok jedan tip nije stisnuo ruku preko mojih usta - onako, agresivno – jako. Stisnuo mi je lice i prošaptao: To je san. To je san. Sanjaš'', navela je Paris.

paris hilton
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U knjizi je opisala i perverzne, čudne komentare koje je dobijala od Harvija Vajnstajna, producenta koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog se*sualnog zlostavljanja.

"Slao mi je perverzne, čudne komentare o meni i mojoj potencijalno velikoj budućnosti u njegovom svetu. Bio je jeziv i agresivan koliko čovek može da bude za vreme ručka u prepunom restoranu", istakla je ona.

Serija bi se takođe mogla da se dotakne 2000-ih godina društvenog života u Parizu, gde je često viđena na zabavama s prijateljicama poput Nikol Riči i Britni Spirs, a moguće je da će da prikažu i njena iskustva sa in vitro oplodnjom, kao i upoznavanje i udaju za supruga Kartera Reuma, navodi Miss7.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!