Iako nije organizovao klasičnu romantičnu prosidbu, popularni švedski fudbaler bosanskog porekla, Zlatan Ibrahimović, suočio se s neočekivanim "ne" od strane majke svoje dece kada je u pitanju brak. Ipak, Ibrahimović ne planira da ponovo postavi to pitanje i traži venčanje.

Zlatan Ibrahimović, čija je harizma oduvek osvajala srca žena, u svom srcu ima posebno mesto za ženu koja ga je osvojila pre više od dve decenije, još 2002. godine.

Zlatan Ibrahimović odbijen od strane helene
Sisto Catalano / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njegova dugogodišnja partnerka je Helena Seger, 11 godina starija od njega, sa kojom ima dvoje dece – sinove Maksimilijana i Vinsenta, koji već pokazuju fudbalski talenat, nasleđujući očevu strast.

Iako nisu zakoračili u bračne vode, Ibrahimović je u intervjuu sa britanskim novinarom Pirsom Morganom objasnio razloge zbog kojih nije u formalnom braku.

– Zaprosio sam je i rekla je "ne" – priznao je popularni Ibra. – To je bilo pre nekoliko godina...

Kako je otkrio, zaprosio ju je u svom stilu – naglasivši da joj ukazuje čast time što je prosi, ali Helena ga nije odbila zato.

Zlatan Ibrahimović odbijen
QQPD / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

– Rekao sam joj: "Posle 20 godine, zaslužuješ da budeš u braku sa mnom" –tvrdi Zlatan da je rekao svojoj životnoj saputnici. – Rekla je da ne mora da bude u braku sa mnom da bi bila sa mnom. Ona je jaka, veoma jaka. Mislim da je to kul, dobila je još više poštovanja od mene jer ne moram stalno da pobeđujem.

Na pitanje da li bi ponovo zaprosio majku svojih sinova Zlatan odgovara:

– Ne. Imala je priliku, drugu neće dobiti – istakao je fudbaler.

Helena je, inače, i sama ranije komentarisala to što Ibrahimović i ona nisu venčani naglasivši da bi to pokvarilo kako se ona oseća u vezi sa sobom samom.

Helena nije kao druge žene fudbalera
Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

– Brak bi poremetio moj osećaj nezavisnosti. Ne želim da me etiketiraju kao ženu fudbalera ili pobednicu takmičenja za mis – rekla je Helena u jednom intervjuu. – Ljudi nisu svesni koliko sam ja učila, koliko sam radila i borila se.

Ibrina vanbračna, supruga je, inače, jednom prilikom otkrila da su se zgodni sportista i ona upoznali na veoma neobičan način.

– Kad sam se upoznala sa Zlatanom, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nije mi bio potreban fudbaler da me prehrani. Ja sam bila samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca – ispričala je jednom za Corriere Helena Seger.

Helena odbila Zlatanov prsten
MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia 

– Nisam mogla da izvučem svoj automobil s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatan sat. Prilično ljutito sam mu rekla da se pomeri istog trenutka i izvikala se na njega. On je u tom mom potezu očito video nešto što mu se dopalo – prisetila se Zlatanova draga.

Kako je istakla, iako sve deluje idilično, ni u njihovoj ljubavi nije uvek sve med i mleko. Naprotiv, oboje imaju izražen temperament i oboje su izrazito uspešni, zbog čega se Heleni ne dopada kada je nazivaju "ženom fudbalera".

– Život s njim nije lak, ali nije ni život sa mnom. Kod njega mi se dopalo to što mogu da mu se suprotstavim– obasnila je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!