Slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović trenutno je u Beogradu gde je uhvaćen u provodu. Iako je proputovao pola sveta, definitivno mu je najlepše na Balkanu, što se do sada videlo u više situacija. 

Kada god je u mogućnosti skokne do naše prestonice, a gde je Ibrahimović, tu su i lepe žene. Na mrežama je osvanuo veliki broj fotografija sa fudbalerom, no jedna je posebno privukla pažnju. 

Naime, Zlatan je na objavi pozirao sa u prvi mah nepoznatom zanosnom brinetom, a očekivano, komentari su se odmah zaređali. "Ko je ova devojka", "E ovo je žena, a ne Helga", "Kako ga je žena pustila samog", "Sad će Helga da zabrani letove", "Zlatan ne može da odoli Srpkinjama"... samo je delić onoga što se moglo pročitati, a mnogi su se i šalili na račun fudbalera i njegove supruge, kao što je to bio slučaj i prošle godine kada je na Instagramu osvanula fotografija sa plaže u Dubaiju. 

Zlatan je pozirao prošle godine sa obožavateljkom.
Instagram 

Doduše, tada su se zaređale priče zbog komentara devojke koja je objavila sliku, a uz koju je napisala "Sa voljenim na odmoru. Ne mogu više da krijem našu romansu". Ma koliko da je očigledno bila šala, neki su očigledno pravili aferu tamo gde je nema.

Ovog puta to se nije dogodilo jer je bilo jasno da se samo slikao sa pevačicom (ili ona sa njim). A kada je reč o identitetu zgodne lepotice, brzo se saznalo da je u pitanju pevačica Ivana Bojanović koja često nastupa po prestoničkim klubovima, a ovog puta je i čuvenom Ibri ulepšala veče.

Zlatan je veran supruzi.
Mimmo Carriero/IPA / Shutterstock / Splash / Profimedia 

Inače, sa fudbalerom nije bila njegova lepa supruga Helena, te nije poznato da li je uopšte u Beogradu sa njim. Ipak, zna se da joj je 11 godina starijoj supruzi veran

Ipak, šuškalo se pre par godina da je imao kratku aferu sa čuvenom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, kada je novogodišnju proslavu nastavio u njenoj kući. Iako su kasnije obe strane demantovale nagađanja, crv sumnje je ostao, te ne čudi što je prošlogodišnja neslana šala sa Ibrahimovićem u jednoj od glavnih uloga lako mogla da se pretvori u katastrofu. Ipak, ove godine, priča je drugačija.

Bonus video:

Ibrahimović se oporavlja uz hit narodne muzike Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!