Dokumentarac "Beckham" o životu i karijeri slavnog fudbalera Dejvida Bekama dotakao se i njegove navodne afere sa Rebekom Los, o kojoj svet nije prestajao da bruji godinama. Međutim, javna je tajna da je fudbaler imao još ljubavnica, među kojima se našlo i jedno ime sa Balkana - Irma Nici (pravog prezimena Nezirović). 

Navodno je lepa Bosanka napravila toliki haos u Bekamovom braku da se šuškalo i o razvodu. Ipak, Dejvid i Viktorija uspeli su da prevaziđu krizu, ali i da utišaju Irmu na svaki način. 

Ipak, to nije išlo tako lako. Irma je o svemu progovorila 2007. godine za magazin InTouch priznavši da je bila intimna sa fudbalerom.

"Vodili smo ljubav 15 minuta. Na lestvici od jedan do deset, kao ljubavniku dala bih mu ocenu 7,5", rekla je.

Bekam je, očekivano, sve demantovao, a potom je i tužio pomenuti magazin. Sudu je podneo detaljnu izjavu na pet stranica. Prema njegovom objašnjenju, zakazao je masažu u hotelskoj sobi odmah po sletanju u Njujork, kao što to obično radi pre važne utakmice.

"Maserka je nekoliko sati nakon što sam se prijavio došla u moju hotelsku sobu kako bi me izmasirala. Sećam se da terapeut nije napuštao moju hotelsku sobu do ranih jutarnjih sati. Pre, za vreme i nakon masaže bio je uz mene moj sigurnosni tim. Nakon što je terapeut otišao, otišao sam da spavam. Pregledao sam izjave moje sigurnosne službe koje potvrđuju moja sećanja", izjavio je.

Demantovao je i da je Nici i još jednoj devojci platio 6.000 dolara za intimne odnose.

Dejvid Bekam demantovao je da je varao Viktoriju.
instagram/ victoriabeckham 

"Ne nosim hiljade dolara u gotovini kad putujem. Jedini način da dobijem 10.000 dolara u gotovini bio je da ih dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana svog menadžerskog tima da mi osigura hiljade dolara u gotovini kada sam bio u Njujorku 2007." tvrdio je.

Bekam je zbog navodne klevete od InToucha tražio 25 miliona dolara, no spor je izgubio. Časopis je kasnije objavio da su te tvrdnje bile lažne, ali su naglašavali da Nici ima pravo na slobodu govora prema američkom ustavu.

Bonus video:

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran Kurir televizija

Izvor: Story.hr

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!