Glumica i "modna zvezda" Džulija Foks šokirala je svet još pre nekoliko meseci kada je pokazala kako izgleda njen stan u kojem živi sa malim detetom. Iako se redovno hvali skupim, dizajnerskim komadima, njen apartman u Njujorku sve je samo ne luksuzna nekretnina i to zaslugom glumice. 

Džulija Foks je na meti kritika.
Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia 

Kako su tada mnogi komentarisali, "žena u životu nije uzela metlu u ruke", a iako je rekla da je prostor podređen njenom sinu, mnogima nije promaklo da je njegov krevetić prljav, kao i njena posteljina koja je bila sva u flekama.

Snimak stana pregledan je preko 6,5 miliona puta i to sa razlogom - niko nije očekivao od jedne zvezde da otvoreno prikaže svoj nimalo luksuzan, ali pre svega neuredan životni prostor.

Stan Džulije Foks.
TiKTok 

"Nikada ni za milion godina nisam mislila da ću ovo uraditi, ali verujem u maksimalnu transparentnost. Zato ću vam pokazati svoj stan. I znam da ćete me kritikovati i prozivati, ali nadam se da će možda neko ovo pogledati i reći sebi: 'Hej, pa meni možda i ne ide tako loše'", ispričala je Foksova.

"Ne osuđujte me. Znam da je sve stvarno haotično. Imam i kutije za cipele u kuhinji, ali to je uobičajeno za Njujorčane", rekla je Džulija, koja je potom objasnila i da ne voli da troši previše novca na oplemenjivanje enterijera.

Džulija Foks stan tiktok/juliafox

"Ja lično jednostavno ne volim preterani prikazivanje bogatstva. Zbog toga se osećam neprijatno. Znate, posebno mislim na ljude sa prevelikim kućama... To je stvarno rasipno kada imamo toliko beskućnika u ovoj zemlji."

Haos u stanu Džulije Foks.
Tiktok/juliafox 

Iako su joj mnogi aplaudirali zbog skromnosti, sa druge strane bili su glasniji oni koji smatraju da luksuz i higijena nisu isto, te da bi ipak trebalo da održava prostor čistim, upravo zbog sina.

No, čini se da Foks nije čula nijednu kritiku, niti se potrudila da životni prostor učini čistijim jer se "pohvalila" na TikToku da imaju i miševe.

Džulija Foks sa detetom i bivšim.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Džulija Foks priznala je da je imala problema i sa miševima, pa onda rekla da im je zahvalna jer čiste mrvice po stanu.

"Sviđa mi se to što, dok spavamo noću, oni izađu i pokupe mrvice koje moj sin baca po podu", rekla je glumica i manekenka, a njeno priznanje zgrozilo je sve, te su neki čak i komentarisali da bi socijalna služba trebalo da joj oduzme dete, kao i da joj je bitnije da ide po žurkama i Nedeljama mode nego da prostor u kom živi sa sinom održava čistim.

Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia, MCC / Spread Pictures / Profimedia Modni stil Džulije Foks nailazi na bezbroj kritika.

Bonus video:

Džulija Foks pravi odeću od farmerki instagram/juliafox

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!