Mnogi su bili ubeđeni da će nakon raskida Kanjea Vesta i Džulije Foks, wannabe glumica biti tema medija par dana, pa da će onda pasti u zaborav, međutim, ona je i te kako proteklih meseci dizala prašinu.

Njen stil je nakon raskida sa reperom postao još eskplicitniji, a čini se da u Los Aneđelesu nije bilo žurke koju je propustila. Na sve to, mnogi su, nakon brojnih intervjua koje je dala, sumnjali i da koristi određene stvari jer je Foksova zaista zvučala kao da je, ako ništa pijana, ako ne i drogirana.

Džulija Foks ne prestaje da diže prašinu ponašanjem.
MPIFS / Capital pictures / Profimedia 

Priče da koristi nedozvoljene supstance pojačale su se i nakon što je na lajvovima bila veoma agresivna ukoliko joj nešto ne bi išlo od ruke, i sve vreme trljala nos. Iako se pravdala da je prehlađena, brojni skrinšotovi su kružili mrežama na kojima se pokazalo da u nosu ima bele ostatke, ali je Džulija demantovala da koristi bilo šta drugo sem kapi za nos koje su joj prepisane. 

Sada je glumica još jednom podigla ogromnu prašinu nakon što je izjavila da deca umesto igre treba da rade. Ona je na svom TikTok profilu savetovala roditelje da svojoj deci ne kupuju igračke već da ih obasipaju sredstvima za čišćenje.

Džulija koja ima 19-mesečnog sina Valentina sa bivšim mužem Petrom Artemjevim, rekla je da njen dečak jednostavno "ne mari za svoje igračke".

"On je zapravo više zainteresovan za ono što radim", rekla je 32-godišnjakinja pratiocima kojih samo na TikToku ima 1,5 miliona. 

Džulija Foks ima dvogodišnjeg sina.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"Zato predlažem da svako kupi svom detetu mini-mop i mini-metlu i počne da ga uči tim životnim veštinama dok su mladi", dodala je.

Njene reći su izazvale buru komentara na internetu. "Savete o roditeljstvu daje žena kojoj je samo bitn oda se slika gola", "Džulija, najmanje si sa svojim sinom. Odgajaju ga bebisiterke dok ti partijaš i ko zna šta koristiš", "Deca treba da se igraju, imaju celi život da budu odrasli", "Znači, tebi je okej što ona deca u Kini i Africi rade sa 7 godina, jer eto, naučili su veštine... Znaš kad bih dala svom sinu da radi takve stvari u tim godinama? Nikad! To ne znači da je lenj. Sasvim je dovoljno da nauči da pospremi za sobom i da ne razbacuje igračke", "Znači tvoj dvogodišnji sin zapravo ti glumi čistačicu umesto da se igra", "Normalno je da decu zanima šta rade odrasli, ali to ne znači da to zapravo i treba da rade"... pisali su besno ljudi u komentarima.

Džulija Foks je odgovorila na prozivke i kritike.
TiKTok 

Džulija se u međuvremenu oglasila još jednom i pokušala da se opravda za ono što je izgovorila u prethodnom videu.

"O moj Bože, vi se zaista ponašate kao što sam rekla da deca treba da rade. To nisam rekla. Rekla sam da deca moraju da nauče veštine", objasnila je Foksova.

"Slušajte, postoji razlog zašto, posebno u državnim školama, ne uče decu zanatima ili bilo kojim tržišnim veštinama kao što su šivenje, pravljenje stvari ili uzgajanje hrane, znate, kao ta osnovna sra*a. Zato što žele da drže ljude glupima tako da moraju da plate za to", rekla je glumica i potom dalje ušla u teorije zavere. Ona je naime rekla da je "koncept detinjstva izmišljen u 18. veku, te da su pre toga oni smatrani samo malim ljudima".

Ipak, zbog jednog odgovora zavredila je aplauz.

"Pošto imam sina, konkretno, ne želim da očekuje da će žene samo čistiti za njim i činiti sve za njega", rekla je bivša muza Kanjea Vesta svojim pratiocima. "To sam gledala celi život, čak i u sopstvenoj porodici i to prestaje sa mnom."

Šta vi kažete, da li je Džulija u pravu? Podelite sa nama vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!