Aleksandar Šapić, koji je do nedavno bio na funkciji gradonačelnika Beograda i iza sebe ima dugogodišnju sportsku karijeru, oduvek je bio poznat kao neko ko ne eksponira previše privatni život.

Poznato je, međutim, da nekadašnji vaterpolista i jedan od najpoželjnijih Srba već godinama vodi miran porodični život, kao i da je dugo u skladnom braku sa lepom Milicom sa kojom je kasnije dobio i dva sina. 

Šapić sa drugom ženom i sinovima.
Instagram 

Aleksandru je ovo drugi brak, a njegova prva supruga bila je Ivana Šljukić od koje se razveo nakon 4 godine 2009. Proslavljeni vaterpolista kasnije je uplovio u odnos sa Milicom, a njihova bajka traje i dan-danas. 

Zanimljivo je i da Milica iza sebe ima jedan brak, te je svojevremeno bila udata za kontroverznog i ubijenog biznismena Sredoja Šljukića, a razveli su se 2009. godine.

Inače, zanosna crnka svojevremeno je radila kao model u agenciji „Tatu“ Mine Zimonjić, a nakon romanse s Šapićem, izašla je iz tog posla.

Beogradski mediji pišu da je bila hostesa na Sajmu automobila, ali se pominjalo i da je bila erotski model. Završila je srednju školu Tehnoart u Beogradu. Slikala se za naslovnu stranu magazina Tatu pirsing i Mobilnog magazina.

Za Šapića se udala 2015, nakon tri godine veze. "Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu", rekla je za Blic Milica posle venačanja.

Milica Šapić danas.
facebook/Milica Šapić 

Međutim, u istom intervjuu je priznala da prvo nije mislila da je "Šapić čovek s kojim bi želela da ostane do kraja života".

"On definitivno nije savršen muškarac kog bi svaka žena poželela. Mislim da takav i ne postoji jer mi žene ne znamo šta želimo, a i to što želimo ne znači da je to najbolje za nas", bila je njena izjava.

Inače, domaći mediji su pisali i da Milica i deca više ne žive u Srbiji o čemu je Aleksandar Šapić i pričao u jutarnjem programu Happy TV. Njegovo obrazloženje odgovor je na pitanje Milomira Marića zašto u toku tragedije sa OŠ "Vladislav Ribrikar" nije bio u Srbiji.

Aleksandar Šapić sa ženom i sinovima.
instagram/acasapic 

"Moja žena već osam godina živi i radi u inostranstvu, ja o tome nikada nisam pričao. Nije želela da živi ovde dok se ja bavim politikom. Rekla mi je: "Dok se baviš time, ja ovde neću da živim". Mogao sam da se razvedem, ali bih onda decu viđao još ređe. Kad god mogu idem kod moje žene i dece, bili su prvomajski praznici i bio sam tamo jer oni nisu mogli da dođu ovde", rekao je tada Šapić.

Supruga Aleksandra Šapića očigledno je učinila ono što je najbolje za porodicu, a da li će to na duže staze biti dobro i za njen brak sa bivšim sportistom vreme će pokazati.

Bonus video:

ŠAPIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Otkrio više o NOVIM POGODNOSTIMA za građane, vrtićima, javnom prevozu, ali i bezbednosti dece Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!