Slavni golman engleskog kluba Darbi - Džošua Vikers (27) rastužio je ne samo svoje pratioce, već i navijače širom sveta kada je otkrio da je njegova supruga preminula i to svega nekoliko meseci nakon što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Fudbaler koji je ranije bio deo Arsenala već neko vreme je objavljivao detalje borbe njegove supruge Lore protiv raka, ali iako su se svi nadali srećnom ishodu, sudbina je ipak imala drugačije planove. 

"Pisao sam i brisao ovo mnogo puta i još uvek ne mogu da pronađem reči, ne znam hoću li ikada moći...", započeo je Vikers. "U utorak uveče, moja supruga je izgubila dugu borbu protiv kancera..."

On je odlučio da u ovom teškom trenutku ispriča neke lepe stvari i kako će se sećati Lore, kojom se oženio pre samo tri meseca.

"Lora je bila najjača, najhrabrija osoba s najviše ljubavi koju sam sreo. Iako je sve kroz šta je prolazila bilo teško, nastavljala je da se smeje, nikada nije ničemu dopuštala da joj pokvari provod i stvarala je sećanja za ceo život" kaže golman.

"Plakali smo, smejali se i plesali u teškim trenucima. Ceniću svaki trenutak koji smo proveli zajedno, od prvog susreta do momenta kada je mirno izdahnula. Znam da ćeš me gledati odozgo i nastaviti da me inspirišeš svakog dana" napisao je fudbaler.

Vikers se zahvalio Lorinoj i svojoj porodici što su uz njega, kao i prijateljima koji mu pružaju podršku nakon gubitka.

Bonus video:

Priviđanje pred smrt Tiktok/queenbee_cecelov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!