Slavni engleski fudbaler Deni Simpson bio je na početku karijere prepoznat kao ogroman potencijal, međutim, fenomenalan start prekinut je neprijatnim događajem kada mu se na vratima pojavila mlada devojka sa tvrdnjom da nosi njegovo dete.

Simpson je istinu o svemu ispričao u podcastu "Under The Cosh". Naime, nakon što je, sa svega 19 godina, odigrao nekoliko utakmica za Mančester Junajted tokom svog boravka na Old Trafordu, i nakon fenomenalne igre protiv Rome u Ligi šampiona, doživeo je ogroman šok. Umesto da slavi, suočio se sa tvrdnjom da će postati otac.

"Igrao sam protiv Rome u gostima u Ligi šampiona, remizirao 1-1, mislim da je Žerar Pike postigao gol. Sledećeg dana, neko mi je pozvonio na vrata", počeo je svoju priču Deni Simpson.

"Zdravo? Ah, to je... Neću reći ime, ali sam bio kao o da, uđi", nastavio je sa pričom. 

"Ova devojka se pojavila na mojim vratima, u petom mesecu trudnoće, rekavši mi da sam ja otac. Zamislite, upravo sam igrao u Ligi šampiona, bila je to najveća noć u mom životu, a 24 sata kasnije došla je neka ptičica i govori da je trudna", ispričao je fudbaler.

Simpson, koji će samo nekoliko nedelja kasnije napuniti 20 godina, otkrio je da mu je saigrač Rio Ferdinand bio velika podrška tokom nekoliko turbulentnih meseci koji su usledili.

Priznao je i da ga je nedostatak fudbala u prvom timu tokom kraja sezone, zajedno sa stresom i iskušenjem na koje je naišao, na kraju je nagnao da zatraži pozajmicu u "Ipswich Town".

"Ja sam dete u tom trenutku, imam ovu advokaticu koja kaže da želi ovu kuću i ovo i to. Skratimo priču, prošao sam test, a očigledno dete nije bilo moje. Bilo je to ludih četiri-šest meseci. Ludilo!", završio je svoju priču bivši engleski fudaler.

Ispostavilo se da mu je nastup protiv Rome bio poslednji u dresu Junajteda.

Nakon toga, Simpson je pozajmljen Blekburnu, zatim Njukaslu, pre nego što je 2010. trajno prešao u St James' Park.

Danas kaže, osvrćući se na svoje vreme u Junajtedu, da je trebalo da kaže Fergusu o svojoj situaciji, što bi možda produžilo njegovu karijeru na Old Trafordu. "Trebalo je da kažem menadžeru, da budem iskren", priznao je. "Možda ne bih otišao, možda bi me ipak zadržao, ali ne znam. Verovatno sam mogao da mu kažem ili je trebalo", dodao je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!