Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre pošto ju je u ranim jutarnjim časovima nadigrala Dominikanska Republika. Naše devojke su izgubile 3:1 i ponovo je potvrđeno da nam baš nikako "ne leže" Dominikanke, što dodatno komplikuje šanse za plasman u Pariz.

Ipak, kao i uvek, zainteresovanost za privatne živote odbojkašica je aktuelna, a najviše za njihove partnere.

Nakon dva braka, nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović pronašao je ljubav u zagrljaju slavne srpske odbojkašice Maje Ognjenović, s kojom godinama uživa u skladnom braku. Jednom prilikom, ona je ispričala kako je sve počelo...

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović i bivši reprezentativni vaterpolista Danilo Ikodinović spadaju u najskladnije parove naše javne scene, a njihova ljubav godinama opstaje uprkos tome što ih često razdvajaju kilometri.

Inače, malo je poznato da nije nikakav sportski događaj spojio Maju i Daču, iako su oboje među najvećim sportistima koje je naša zemlja imala. Za sve su "krive" društvene mreže.

— On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla. Pratila sam ga na Tviteru i svaka njegova objava me je zasmejavala pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve i krenulo. Dok ga nisam upoznala nisam verovala u ono "kliknuli smo na prvu" —objasnila je Maja pre nekoliko meseci u emisiji Kec na jedanaest.

Oboje preferiraju da sačuvaju svoju privatnost za sebe, ali u nekoliko prilika kada je pričao o njihovom braku Ikodinović je istakao koliko mu je značila Majina podrška nakon svih zdravstvenih tegoba koje je imao.

— Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je jednu sigurnost i uspeo sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i veri, bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. Ljubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu — ne može da sakrije svoju sreću Ikodinović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!