Dženifer Garner, bivša supruga i holivudska glumica, kao i Ben Aflek, suočavaju se s konstantnom pažnjom američkih paparaca. Nedavno su zabeleženi u veoma prisnom trenutku dok su sedeli u automobilu sa svojom ćerkom Serafinom. U jednom trenutku, Garnerova je nežno zagrila bivšeg muža, dok se Aflek oslonio na nju s osmehom na licu.

Dok su obožavaoci Dženifer Lopez, trenutne supruge Bena Afleka, spekulisali o tome šta misli o njihovoj bliskosti, mnogi su zaboravili da je i druga Dženifer godinama u srećnoj vezi.

Dženifer Garner već pet godina uživa u harmoničnoj vezi s Džonom Milerom, biznismenom i glavnim izvršnim direktorom kompanije CaliGroup, iako su postojale spekulacije o njihovom raskidu. Glumica nikada nije komentarisala ove tračeve i odlučila je da sačuva svoju privatnost od medija, pa se nije zvanično pojavljivala s Milerom u javnosti.

Ko je zgodni moćnik s kojim je Dženifer Garner u braku?
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ono što je posebno privuklo holivudsku zvezdu jeste činjenica da Džon Miler nije sklon pažnji javnosti. "Ona ceni to što on ne teži pažnji i svega što prati holivudsku scenu... Njihova veza je drugačija od one koju imaju Ben i Džej Lo", rekao je anonimni izvor blizak Dženifer Garner. "Nikada neće videti njihovo nametnuto ponašanje pred kamerama, to jednostavno nije njihov stil."

Dženifer Garner
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Taj izvor je dodao da se par fokusira na svoju vezu, a ne na to šta nepoznati ljudi misle o njima. "Najsrećniji su kada su samo još jedan običan par. Ne traže tuđu potvrdu da bi znali da treba da budu zajedno. To ne znači da osuđuju druge koji se drugačije ponašaju, jednostavno su autentični", naglasio je izvor.

Ben i Garnerova
Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dženifer Garner i Ben Aflek su se razveli 2018. godine, iako su bili rastavljeni još od 2015. Tokom braka su dobili troje dece: Serafinu, Vajolet i Semjuela. U istoj godini kada se završio njihov brak, Garnerova je upoznala Milera, koji se tada razvodio od Karoline Kembel, s kojom ima dvoje dece. S druge strane, Aflek se, nakon nekoliko kratkotrajnih veza, ponovo pomirio sa Dženifer Lopez, 17 godina nakon njihove prve veridbe, i venčali su se u julu 2022. godine.