Jedna neimenovana bivša manekenka tvrdi da ju je Rasel Brend pratio nakon njihovog susreta u jednom baru u Londonu, a potom je tražio da imaju intimni odnos. Bila je prestravljena i pokušavala je pobeći, a ti trenuci su joj se činili beskrajno dugim.

Optužbe za silovanje i seksualno te emocionalno uznemiravanje četiri žene upućene su glumcu Raselu Brendu, a javno su iznete prošlog vikenda. Još jedna žena se u međuvremenu prijavila s optužbom za seksualno nasilje.

Incident koji je opisala bivša manekenka desio se 2005. godine, ali njen identitet nije otkriven. Prve optužbe protiv Rasela Brenda odnose se na period od 2006. do 2013. godine.

rasel brend
Instagram 

Ova žena je tada bila u dvadesetim, rekla je da su se sreli u baru Primrose Hill u Londonu i da mu je ona napomenula da ne želi da bude sa njim, a onda je sve postalo jezivo, ispričala je.

"Imala sam osećaj kao da me lovi. Nije bilo koketno ni zabavno. Reč predator za njega je aposlutno na mestu. Bio je čvrsto odlučan da ostvari cilj. Namera mu je bila da ima seks, sa bilo kim", rekla je za The Sun.

Rekla je da nakon što je pogledala dokumentarac gde su iznete optužbe Rasela Brenda, više ne može da spava jer neke žene nisu "imale sreće kao ona"da pobegnu od glumca.

profimedia-0805970089.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U međuvremenu, osoblje Big Brother produkcija koja je sarađivala sa Raselom Brendom priznalo je da su se mnogi bojali njegovog predatorskog ponašanja.

Jedan viši rukovodilac je čak priznao da naslov dokumentarca Dispatches In Plain Sight savršeno odgovara skandalu. "Svi smo znali da je predator. Ne može se poreći da je bio upleten u mnogo komplikovanih situacija", rekao je za Times.

Drugi član osoblja rekao je da se Brendovo ponašanje činilo "otkačenim" i da optužbe da je "preterao" nisu "iznenađujuće". "Bilo je odvratno, ali koliko smo znali, sve je bilo sporazumno", glasi izjava.

Rasel Brend
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!