Iako je Miloš Biković na listama najpoželjnijih glumaca u Srbiji, njegovo srce zauzeto je već neko vreme, a ukrala ga je niko drugi do zanosna Crnogorka Ivana Malić.

Kako su im predviđali još na početku, par će uskoro postati i roditelji, iako se povodom toga nisu oglašavali. Da su emocije jake kao prvog dana dokaz su i njihove zajedničke objave na Instagramu na kojima sve "puca" od ljubavi.

Miloš Biković trenutno je glavna tema zbog vesti o trudnoći njegove devojke Ivane Malić, ali ko je zapravo ona?

Ivana je pravnica, poreklom iz Bara, Crne Gore, a Miloš je svoju devojku javnosti prvi put predstavio prošle godine na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" u Kombank dvorani.

Ivana Malić je inače pravnica, poreklo iz Bara, Crne Gore, a vezu su navodno započeli u avgustu 2021. godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj, u hotel sa pet zvezdica.

biković i ivana
instagram/ bikovic 

Na njenom profilu na Instagramu mogu se videti fotografije sa raznih destinacija, te je evidentno da Miloševa partnerka voli da putuje i uživa.

Instagram, ATA Images Srpski glumac postaje otac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!