Glumac Lijev Šrajber i 25 godina mlađa Tejlor Najsen juče su viđeni u Njujorku dok su šetali, pri čemu je on gurao kolica, a ona nosila bebu u naručju. Datum rođenja deteta još nije poznat, ali su slike koje su procurele otkrile tu radosnu vest. Ovo je prvo zajedničko dete za Šrajbera i Tejlor, dok iz prethodne veze sa čuvenom glumicom Naomi Vots ima dvojicu dečaka.

Vest o tome da će glumac Lijev Šrajber postati otac s Tejlor Najsen saznali smo u aprilu ove godine, kada je ona pokazala trudnički stomak. Tokom proteklih meseci, više puta su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Lijev Šrajber postao otac
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Počeli su da se zabavljaju 2017. godine, nakon što je Šrajber bio u vezi s Naomi Vots od 2005. do 2016. i ima dobro održavane odnose s njom, zajednički brinući o deci, Aleksandri Saši Pitu i Samuelu Semiju Kaju. Ova veza nije bila funkcionalna tokom godina, s obzirom da su imali različite životne stilove i želje.

"Njihova veza zaista nije bio funkcionalna i tako je bilo trajalo godinama. Naomi je želela da putuje, snima filmove, odlazi na premijere, da bude viđena na filmskim festivalima i pojavljuje se na crvenom tepihu. Lijev, je želeo sasvim drugačiji život, nije bio za to. Želeo je da živi mirnijim životom u Njujorku sa njihovom decom", ispričao je izvor tvrdeći da je ovo bio uzrok raskida bivšeg para i to je samo jedna od verzija.

Lijev Šrajber sa bišom ženom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bivši par je i nakon raskida u dobrim odnosima, Naomi Vots (54) ne propušta da na Instagramu čestita rođendan bivšem partneru. Ova glumica se u junu udala za kolegu Bilija Krudapa sa kojim je počela vezu, dok su kružile glasine da je Lijev verio Tejlor.

Lijev Šrajber sa bivšom i ženom
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!