Glumac Deni Masterson (47), najpoznatiji po ulozi Hajda u kultnoj seriji "Vesele sedamdesete", osuđen je na najmanje 30 godina, a preti mu i doživotan zatvor za silovanje dve žene pre više od dve decenije.

Zbog toga što su branili Mastersona, na stub srama stavljen je i glumački par Mila Kunis i Ešton Kučer, a u svemu tome najviše iznenađuju reakcije njegove supruge Bižu Filips, žene koja iza sebe ima uznemirujuću životnu priču, a od svog supruga ne odustaje ni u ovim trenucima.

Deni Masterson optužen za silovanje
20thCentFox Collection / Everett / Profimedia 

Kako piše Page Six, ona nema nameru da se razvede od supruga, koji je zvanično okrivljen za silovanje i koji svakako pre sedamdeset sedme godine neće izaći iz zatvora.

"Mnogo joj je teško nakon presude. Ona voli Denija i nema nameru da podnosi papire za razvod. Ostaće uz njega posle svega", rekao je izvor za People.

Navodi se da je porodica i prijatelji podržavaju, kao i da je "puna nade" za budućnost.

Deni Masterson sa ženom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, ona je uplašena za bezbednost svog supruga, a pisalo se da se brine da će neko povrediti njenog muža u zatvoru, kao i da je "strašne i morbidne"misli muče još od momenta presude.

"To je noćna mora, ali ostaje uz njega i nastavlja da bude oslonac njihovoj ćerki", rekao je izvor blizak Bižu, a navodi se da ona uopšte ne veruje u to da je on kriv.

Deni Masterson na suđenju za silovanje
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, u maju je Masterson okrivljen za silovanje dveju žena 2003. godine, a tokom suđenja je optužen da je drogirao žrtve pre nego što ih je seksualno napao.

Ipak, njegova supruga ne prihvata to da je njen suprug počinio zločine za koje se tereti i veruje mu. Njih dvoje pripadaju Sajentološkoj crkvi i u braku su od 2011. godine.

Bonus video

MENDI OPTUŽEN ZA SILOVANJE Fudnbaler Mančester sitija na sudu Reuters

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!