Ozi Ozborn koji je ranije ove godine morao da otkaže nastupe zbog problema sa zdravljem, ide na novu operaciju koja je uzrokovana oštećenjem kičme koje se desilo nakon pada 2019. godine.

"Vrat je popravljen, ispod vrata su dva pršljena, tu sam zadobio povrede i od tih pršljenova nije ostalo ništa", rekao je slavni roker u novoj epizodi podkasta "The Osbournes" koji je ponovo počeo da se emituje.

Ozi Ozborn mora na operaciju
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Legendarni roker će uskoro biti podvrgnut hiruškom zahvatu i epiduralnoj anesteziji.

"Sve što znam jeste da mnogo patim, veoma se loše osećam", dodao je Ozi Ozborn i dodao: "Na mojim leđima, dva kičmena diska i mišići na ramenima su se odvojili od kičmenog stuba, i zato se naginjem napred, kao da gravitacija vuče moju glavu nadole".

Ozi Ozborn mora na još jednu operaciju kičme
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čuveni roker poručio je da je tako hodao i ranije, jer je i pre imao niz povreda kičme.

“Nažalost, moje telo mi govori da jednostavno još nisam spreman i previše sam ponosan da bi prvi nastup koji ću imati posle skoro pet godina, bio polovičan”,prokomentarisao je pauzu koju će napraviti.

Ozi Ozborn u kritičnom stanju
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ozi Ozborn je operisan 2019. nakon što je pao u kupatilu i pogoršao oštećenja na vratu i leđima koje je zadobio pre 16 godina. Nakon toga imao je još dve operacija, poslednja je urađena u julu 2022. Dijagnostikovana mu je Parkinsonova bolest, piše People.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!