Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketa, nakon poraza od Nemačke, a osim vatrenog navijanja u Srbiji i dijaspori, nije izostalo ni na tribinama. Tokom meča finala Svetskog prvenstva protiv Nemačke dve Srpkinje su zapale kamermanima za oko.

Ogrnute zastavom i sa "tetovažama" od šminke u bojama trobojke na obrazima ove zanosne Srpkinje nisu mogle da prođu neprimećene. Paparaci su uspeli da prenesu atmosferu sa tribina u Manili, te nim nisu promakle ni naše lepotice.

Naime, na tribinama su dve travel blogerke, a jedna je poznata široj javnosti. U pitanju je Jovana Kvržić, inače diplomirani farmaceut i jedna od naših najuticajnijih putopisaca koji svoj zanimljiv sadržaj sa putovanja redovno plasira putem društvenih mreža. Obišla je pola sveta i ne namerava da stane. Kako kaže, cilj joj je da obiđe svaku zemlju na svetu.

IMG_1576.jpg
instagram/ jovana_kvrzic 

"Posle 24 sata putovanja stigli smo na Filipine, moju 90. posećenu državu. Prva stanica, Manila, da podržimo našu košarkašku reprezentaciju koja je prošla prvi deo puta ka osvajanju medalje na ovom Svetskom prvenstvu u koji svi polažemo puno nade. Poslednju utakmica u prvom delu takmičenja smo igrali sa Južnim Sudanom i ubedljivo pobedili. Utakmica se igrala u Smart Arenata hali i zbog ogromne gužve smo zakasnili na početak, ali stigli taman kada se atmosfera zagrejala. Osim pobede, najbolji deo utakmice je bio kada je DJ puštao našu muziku", navela je Jovana u svom postu Instagramu.

IMG_1577.jpg
instagram/ milicatasic 

Sa Jovanom je u pratnji bila i njena kolegenica - Milica Tasić. Još jedna Srpkinja koja živi za putovanja, a ujedno obožava i sport je ujedno i mlada mama, ali i preduzetnica koja drži frizerski salon. Do samog kraja utakmice vatreno su bodrila naše "Orlove".

Bonus video

Bogdan Bogdanović posle finala Kurir

 Izvor: Mondo magazin