Sinoćna premijera filma "Vivants" vrvela je od slavnih ljudi, a među onima koji su privukli najviše pažnje bio je i zgodni Srbin Alesandro Eger, inače rođeni Beograđanin, u pratnji svoje verenice Madalina Doroftei.

Ovaj prelepi par prošetao je crvenim tepihom Mostre, a nakon toga su pozirali pred okupljenim fotografima i nisu odoleli, a da im ne pokažu svoju ljubav, pa je pao i filmski poljubac.

Alesandro Eger sa verenicom
SGP / ddp USA / Profimedia 

Mnogi će se sada zapitati ko je ovaj mladi momak porekom iz Srbije, i to ni manje ni više nego iz Beograda, sa Banovog brda.

U pitanju je momak veoma dobro poznat svima i to sa omota Kinder čokolade.

Eger se već godinama bavi manekenstvom i jedan je od najuspešnijih modela u Italiji. I Madalina radi kao model, a par je nerazdvojan već više od 10 godina i pre dva meseca su se konačno i verili.

Često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu i ponosno pokazuju svoju ljubav. Madalina je nekadašnja Mis Rumunije, ali i diplomirani ekonomista na Ekonomskom fakultetu u gradu Jaši.

Ovaj mondenski par redovan je gost na prestižnim festivalima širom Evope, pa su prethodnih godina bili na spisku zvanica festivala u Veneciji, ali i onog u Kanu.

Za ovu specijalnu priliku Alesandro je poneo glamurozno, elegantno odelo, a njegova izabranica je rešila da bude stilski usklađena sa dečkom, pa se i sama opredelila za izdanje u crnoj boji.

Alesandro Eger sa verenicom u veneciji
Manuele Mangiarotti / ipa-agency / IPA / Profimedia 

Zavodljiva haljina sa šljokicama sa veoma dubokim šlicem definitivo nije mogla da prođe neopaženo. Ona je svoj stajling upotpunila srebrnim sandalama sa kaišićima, ali i glamuroznim nakitom. Kosu je podigla u svečanu punđu, a efektna šminka učinila je da izgleda poput najpoznatijih i najlepših.

Na velikom Filmskom festivalu u Veneciji za samo nekoliko dana pojavile su se svetski poznate zvezde i svojim stajlinzima oduševile su Italiju, te ne sumnjamo da će tako i ostati do samog kraja.

IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Alesandro Eger

 Bonus video

VENECIJANSKI FESTIVAL: Počinje filmska smotra, uz manje zvezda i publike (KURIR TV) Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!