Sinoćna premijera filma "Lord of the Ants" vrvela je od poznatih faca, a među onima koji su privukli najviše pažnje bio je i zgodni Srbin Alesandro Eger (31) koji je rođeni Beograđanin.

Naravno, uz njega je bila niko drugi do njegova dugogodišnja devojka, lepa misica i manekenka Madalina Doroftei. Inače, svet je za Alesandra prvi put saznao zahvaljujući filmu "House of Gucci" i od tog trenutka pomama za njim ne prestaje.

Alesandro Eger pojavio se na Filmskom festivalu u Veneciji.
SGP / ddp USA / Profimedia 

Alesandru je inače otac Italijan, a majka Srpkinja. Rodio se 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali vrlo brzo porodica se odselila za Italiju. Karijera mu je donela brojne uloge i poznanstva sa ljudima poput Baraka Obame, Madone i Nikol Kidman. Italijanski mediji su ga svojevremeno prozvali i omiljenim modelom Donatele Versaće.

Za "Kurir" je svojevremeno ispričao da je sa 13 godina glumio u reklami koja mu je donela ulogu u seriji “The Band”, koja je bila popularna u Italiji.

Alesandro Eger je velika zvezda u Italiji.
IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Roditelji nikad nisu uzimali za ozbiljno moju nameru da se bavim glumom, pa čak ni onda kad su nam paparaci visili ispred kuće. Zato sam rešio da se odselim od njih i nastavim da se bavim onim što me privlači.

Jednom prilikom otkrio je da je otišao od kuće još sa 17 godina kako bi našao svoje mesto pod Suncem, a u tom periodu radio je i kao vozač pevačice Glorije Gejnor. Modelingom je počeo da se bavi u 21. godini kada je debitovao za brend Versace. Zanimljivo je da je kao dečak postao zaštitni lik čuvene Kinder čokoladice na kojoj je i dan danas.

Alesandro Eger je dečak sa Kinder čokoladice.
Instagram 

- Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo udaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija - Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje - rekao je Alesandro prošle godine.

Alesandro Eger oduzimao je dah u Italiji.
Simone Comi / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia 

Međutim, danas je Alesandro i te kako poznato ime u Italiji, te ne čudi što je na crvenom tepihu u Veneciji izazvao salve uzdaha. Zgodni glumac pozirao je okupljenim fotografima u odlično skrojenom teget odelu sa kraćim nogavicama, a look je upotpunio belom košuljom, leptir mašnom i neobičnim mokasinama.

Takođe, Alesandro je promenio i frizuru te je sada otišao u "plavušane", a mnogi su komentarisali da mu promena odlično pristaje i daje neki edgy prizvuk.

Madalina je izabrala izazovnu, interesantnu haljinu u žutoj boji sa zlatnim šljokicama, a ovu toaletu krasio je i dubok dekolte, te još dublji šlic.

Ona je kombinaciju začinila svetlucavim, luksuznim nakitom i jednostavnim sandalama sa kaišićima. Inače, Madalina i Alesandro su praktično nerazdvojni i česti gosti na prestižnim festivalima širom Evrope.

Par je zajedno 10 godina, a lepa Madalina osim što je svojevremeno bila Miss Rumunije, nije zapostavila ni obrazovanje - diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u gradu Jaši, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Pogledajte još fotografija zgodnih Madaline i Alesandra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!