Fantastičnu utakmicu odigrale su juče Srbija i Turska u prepunoj dvorani u Briselu. Borile su se naše devojke sa raspoloženim protivnikom i „naoštrenom“ publikom. I dugo su odolevale, grizle su za svaki poen, ali na kraju su osvojile srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu. Jedan od značajnih orkestratora ovog besprekornog nastupa srpskog tima bila je Tijana Bošković.

Zanimljivo, Bošković je svoju sportsku karijeru započela karateom. Napustila je karate zbog svog visokog rasta i nesklonosti prema ovom sportu. Pronašla se u odbojci i košarci kada je postalo jasno da će biti visoka, kao što je danas 1.96cm. Jednog dana je otišla da gleda svoju stariju sestru kako igra odbojku i odlučila da postane odbojkašica.

Odbojkom je počela da se bavi u osnovnoj školi i sa svojim školskim timom osvojila je tri prvenstva. Međutim, nije priča o odbojci ono što zaintrigiralo ljude, već njen život u vezi sa Đorđem Orestijevićem, piše Sports Lumo.

Trenutno je srpska odbojkašica u vezi. Iz raznih izveštaja i njenog naloga na društvenim mrežama može se reći da se zabavlja sa svojim dugogodišnjim dečkom Đorđom Orestijevićem.

Međutim, početak veze i njeni detalji ne mogu se pronaći onlajn. Čini se da su oboje uspeli da zadrže svoj život prilično privatnim.

Ko je dečko Tijane Bošković?

Tijana se trenutno zabavlja sa svojim dugogodišnjim dečkom Đorđom Orestijevićem. Dorđe je softverski inženjer sa sedištem u Srbiji. Međutim, u izveštajima nema konkretnih detalja o tim odnosima. Ipak, može se reći da Dorđe trenutno radi za Comtrade Sistem Integration. Kompanija je IT firma sa sedištem u Srbiji. Unutar Comtrade sistemske integracije gde Đorde trenutno radi kao QA inženjer automatizacije.

Prema slikama na društvenim mrežama, može se reći da uživaju u zajedničkim trenucima, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

instagram/ coti_18 Tijana Bošković sa dečkom Đorđem Orestijevićem

 Bonus video

Slavlje odbojkašica RTS/Printscreen

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!