Sve vreme dok vredno gradi karijeru, on brine i o ogromnom imanju i farmi koza, a teško da bi stizao sve i u svemu bio toliko uspešan da nema ogromnu podršku. U njegovom životu je to njegova supruga, koja je i sama glumica. U pitanju je Nataša Janković, Brankova pet godina mlađa koleginica, koju smo gledali u serijama "Jutro će promeniti sve", "Preživeti Beograd", "Urgentni centar"...

Nataša Janković, glumica koja s Brankom Jankovićem, zvezdom Vojne akademije ima troje dece.
YOUTUBE RTS TV LICA KAO SAV NORMALAN SVET 

Glumac Branko Janković stekao je veliku slavu ulogom u seriji "Vojna akademija". Ono što mnogi ne znaju da je pre toga nosio repertoar u pozorištu u Banjaluci, u kojoj je upoznao i suprugu Natašu, takođe glumicu.

Branko i Nataša sreli su se na banjalučkoj glumačkoj akademiji. "Delovao mi je dosta starije, čak sam imala potrebu da mu persiram", rekla je Nataša u emisiji "TV Lica kao sav normalan svet" i opisala njihov prvi sastanak tokom kojeg joj je rekao da će ona biti njegova žena.

Nataša Janković I Branko Janković
YOUTUBE RTS TV LICA KAO SAV NORMALAN SVET 

"Bila je to jedna kafana u Lazarevu, jednom kraju Banja Luke. U šporetu kraj nas je pucketala vatra, pili smo domaću kafu. Prvi put izlazimo, a on meni kaže - `ti ćeš biti moja žena` i `ja te vodim u decembru kući na slavu`. Pomislila sam `ovaj čovek je lud, otišao je predaleko, polako`, ali stvarno je tako bilo", kaže sadašnja Brankova supruga.

"Neko moje unutrašnje biće je osetilo da je Nataša prava ličnost, pomislio sam - to je to", rekao je Branko i dodao: "Malo se prepala par dana dok nije `izanalizirala` da nisam lud", rekao je glumac koji danas u selu Gunjaci, kod Osečine ima farmu koza.

Branko Janković i Nataša Janković
Mateja Stanisavljevic/ATAIMAGES 

Nataša je rešila da zapostavi karijeru kako bi se posvetila porodici - sa Brankom je dobila troje dece, uprkos željama njenog supruga da nastavi sa usavršavanjem.

Nataša Janković je supruga Branka Jankovića
YOUTUBE RTS TV LICA KAO SAV NORMALAN SVET 

"Diplomirala sam glumu u Banja Luci i volim taj poziv, ali ja nisam neki karijerista. Porodica mi je na prvom mestu",rekla je Nataša, koja je dobila i poziv da se usavršava na konzervatorijumu u Rusiji. Muž je ponudio da on ostane kod kuće i brine o detetu, dok ona bude u Rusiji na master studijama.

"To meni nije bilo prihvatljivo. Ja sam žena kojoj je porodica na prvom mestu - suprug i deca. Gledam na to isto kao moja baka, kao moja majka - treba da podržim muža", odlučna je Nataša koja je rodila troje. "Nisam osetila dilemu, to je moj izbor i, da se sve ponovo vrati, ja bih sve isto uradila".

Bonus video

OVAKO IZGLEDA ODNOS GLUMACA VAN KAMERA: Te stvari ne mogu da se odglume! Kuzmanović se naježio kad se prisetio snimanja Montevidea Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!