Dženifer Lopez i Ben Afleka nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka, a tok prilikom Dženi je na Instagram postavila neke nikad pre viđene snimke sa venčanja.

Na jednoj su obučeni skroz u belo i zagrljeni blistaju. Na drugoj uhvaćen je njihov poljubac ispod vatrometa koji obasjava nebo.

Osim dirljivih slika, pevačica je dodala i pesmu posvećenu suprugu:

- Dragi Bene, sedim ovde sama i gledam u svoj prsten. Osećanja me preplavljuju, moram da zapevam. Kako smo završili ovde, bez premotavanja? Oh, Bože, ovo je moj život, činjenica je da sve ovo na engleskom zvuči bolje, ima čak i rimu, u svakom slučaju, malo je reći da se Džej Lo raznežila.

Venčanje Dženifer Lopez i Ben Afleka je bilo na leto prošlle godine, a zavete su dali na skromnoj ceremoniji u Las Vegasu nakon čega je usledilo raskošno slavlje u Džordžiji, a moglo se primetiti da pevačica nije štedela na haljinama.

Pored toga što ih je bilo četiri, Dženifer se odlučila na luksuzni modni brend Ralph Lauren koji je bio zadužen za njen veliki dan.

Izgleda da joj je venčanica i na svim prethodnim venčanjima bila glavni fokus, a kako je izgledala u prethodnim venčanicama pogledajte u nastavku:

Sa Markom Entonijem

Sa Krisom Džadom

Sa Ođani Noom

Bonus video

Dženifer Lopez u venčanici

Dženifer Lopez u venčanici instagram/chrisappleton1

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!