Jelena Karleuša napunila je 45 godina, a kako je izbacila posle 11 godina novi album "Alpha", te najavila novi album "Omega", odlučila je da sve to proslavi kako dolikuje.

JK je na svoj poseban dan organizovala spektakularno slavlje u dvorištu svoje vile na Dedinju, a na Instagramu su se već pojavili snimci koji otkrivaju delove atmosfere sa ove proslave.

Jelena Karleuša duvala svećice na dve torte instagram/isa_murat43

Tema ovogodišnje proslave rođendana Jelene Karleuše bila je pesma KarlyB*tch. Da je mislila na svaki detalj govori i dekoracija koja je bila u zelenim i crnim bojama, kao što je i njen spot za novu pesmu. Luksuzni cvetni aranžmani, neonske boje, dekoracija s natpisom JK, torbice za goste sa njenim nadimkom Karly, kao i specijalno dizajnirane čaše s natpisom alpha i stižem da ti ukradem dečka.

Diva je za svoj rođendan imala pripremljenu kreaciju, rezervisanu samo za prave žene lavice, sklone ekstravaganciji - dugu zlatnu, metalik haljinu.

Kada je došlo vreme za tortu, usledio je šou, Naime, pevačica je za dekoraciju na torti birala samu sebe i to obučenu u kostim iz spota za njenu novu pesmu.

instagram/ blogofdiva Rođendan Jelene Karleuše

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!