Jelena Karleuša objavila je dugonajavljivani album "Alpha" nakon 10 godina pauze, zbog čega je danima glavna tema javnosti, a kako se čini, neke pesme već su se izdvojile. 

Mišljenja su podeljena, te dok neki smatraju album krunom njene karijere, drugima su i dalje omiljene stare pesme. Ipak, svi su saglasni u jednom - pevačica je ponovo uspela da podigne ogromnu prašinu i da pomeri granice i to ne samo kada je reč o samim pesmama, već i kada je reč o promociji. 

Jelena karleuša pomerila je granice novim albumom.
printscreen/youtube/JELENA KARLEUŠA 

Tako je na njenom proflu osvanuo neobičan video sa listom blokiranih na Instagramu. 

"Koja je vaša omiljena pesma sa albuma “ALPHA”? Moja je definitivno “BLOCK!”
Često posetim block listu čisto da vidim kako se muče…", napisala je Karleuša u opisu snimka, kojim je bacila akcenat na pesmu "Blok", koja već "trenduje" na TikToku. 

Lista blokiranih više je nego duga, a njeni fanovi uspeli su da "ulove" i jedno slavno ime - MC Stojana. Zašto je pevač na ovoj listi - nije poznato, ali nema sumnje da će se i to saznati u jednom trenutku. 

Bonus video:

JELENA KARLEUŠA NAJAVLJUJE NOVA IZNENAĐENJA! Posle žurke za najbliže, sprema se promocija novog albuma "Alfa" Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!