Ukoliko ste se ikada pitali da li prava ljubav postoji, dovoljno je da pogledate priču Sema i Arona Tejlor-Džonsona, koji već više od 10 godina neguju svoj odnos i važe za jedan od najstabilnijih parova u Holivudu

ljubavna priča Arona i sem tejlor džonson je jedna od najlepših u holivudu.
Nick Zonna/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njihova priča je upravo filmska, poput bajke sa srećnim krajem! Čini se da iz godine u godinu njihova strast samo postaje sve jača, do te mere da su odlučili da obnove zavete pred porodicom i prijateljima posle 10 godina braka. Čini se da su neke ljubavne priče napisane u zvezdama i ništa im ne može stati na put čak ni decenijska razlika u godinama, piše Kurir Stil.

Aron Tejlor i Sem se vole kao prvog dana.
Dario Raimondi / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Godine 2008. Sem Tejlor je imala 42 godine, nedavno se razvela i spremala se da režira svoj prvi igrani film. Rediteljka je i dva puta preživela rak pa dodaje da zbog toga nije bila nervozna zbog svog rediteljskog debija.

"Prošavši kroz taj svet raka, snimiti film nije ništa", prokomentarisala je.

Aron Džonson je dobio glavnu ulogu u njenom filmu. Tako je sudbina ukrstila put 18-godišnjeg glumca i majke dvoje dece. Njihova ljubav se rodila dok su se upuštali u svoj filmski projekat, a ostalo je bila istorija.

Neki bi se možda zadržali na 24-godine razlike ali to nikada nije bio problem za zaljubljeni par. Aron je ranije priznao: "Ja sam stara duša, a ona mlada duša".

Što se reditelja tiče, priznala je da ju je privukla zrelost mladog glumca. O svom prvom utisku o njemu, ona je prokomentarisala: "Bio je veoma intenzivan".

Od samog početka, Aron je duboko u sebi znao da će Sam postati njegova žena i nije želeo da gubi vreme na čekanje. "Čim smo završili snimanje, rekao mi je da će se oženiti sa mnom", otkrila je Sem i dodala: "Nikada nismo bili na sastanku, pa čak ni poljubili se".

Par je najavio veridbu 2009. godine, tokom premijere njihovog filma u Velikoj Britaniji. Dok je 2012. godine, 5 meseci nakon što su dobili drugo dete zajedno, rekao sudbonosno: "Da".

Mladenci su čak odlučili da uzmu jedno drugom prezime. Tada 22-godišnji glumac je svoju odluku objasnio rečima: "Ne vidim zašto žene treba da uzimaju muško prezime", zatim je dodao: "Želeo sam da budem deo nje isto koliko je i ona želela da bude deo mene".

Par je dobio dve ćerke uz dve ćerke koje je Sam imala iz prvog braka. Prvorođenče su dočekali kada je Sam imala 43 godine. Tokom trudnoće, mladi otac je otkrio da nije nervozan jer je već iskusio kako da bude očuh njihovoj najstarijoj deci.

Aron nikada ne propušta priliku da pohvali majku svoje dece i izrazi koliko je ona dobar uzor. Napomenuo je: "Mislim, njihova mama je jedna od najjačih, najnezavisnijih žena koje poznajem".

Čini se da im vreme pomaže da se još više zaljube. U junu 2022. odlučili su da proslave svojih 10 godina braka i potvrde svoju ljubav obnavljanjem bračnih zaveta.

Dan kasnije, glumac je podelio ove slatke reči na društvenim mrežama: "Juče je bio najlepši dan, letnji stolići, naša 10. godišnjica... Neverovatno smo blagoslovljeni."

Dodao je: "Semi, ti si moja ljubav, moj život, moja srodna duša, moja žena, moj svet!"

Ovaj naizgled neobičan par već godinama ruši sve predrasude i pokazuje na delu da ljubav ne poznake nikakve granice! Ukoliko se pored voljene osobe osećate srećno, zadovoljno, sigurno, motivišuće i ispunjeno - znajte da se budite pored pravog partnera.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!