Slavna pevačica Marija Šerifović iznenadila je sve vešću da je postala majka uz pomoć surogat majke, a sinu je dala ime Mario. Identitet oca nepoznat je javnosti, i kako je pevačica rekla, ugovor je ono što je sprečava da o tome priča, te je javnosti ostalo samo da nagađa o njenom ljubavnom životu.

Zapravo, većina privatnih stvari obavijena je velom tajne u njenom životu, iako je sve zainteresovala svojevremeno svojom pričom u autobiografiji "Ispovest". Tu je i prvi put priznala sklonost ka istom polu

Ipak, za sve ove godine, o svom ljubavnom životu nikad nije želela više da govori ma koliko da se u javnosti spekulisalo o njenim odnosima

Zapravo, jedini partner kojeg je ikada predstavila javnosti bio je poznati crnogorski pevač Slavko Kalezić koji je i sam učestvovao na Evroviziji

Za njihovu vezu saznalo se 2008. godine, malo nakon što je pobedila na Evroviziji u Helsinkiju. Romansa je potrajala šest meseci i za to vreme nisu skrivali svoju ljubav.

Međutim, veza je ipak pukla, a Marija je kasnije i objasnila zašto. "Moram da se fokusiram na posao i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala", rekla je Marija za Story nakon raskida.

Sa druge strane, govorilo se da je Marija pomogla Slavku u karijeri što je on kasnije oštro demantovao.

"Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju", rekao je Slavko svojevremeno u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KOD MENE RUČNE NEMA! Marija Šerifović otkrila zbog čega se kaje: Davala sam svoj apsolutni maksimum, a onda dođe ŽIVOTNA LEKCIJA kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!