Poslednjih dana novi film "Openhajmer" glavna je tema javnosti, a ostvarenje za sada ređa samo pozitivne kritike. Režiser Kristofer Nolan okupio je creme de la creme Holivuda, a pored Kilijana Marfija, Meta Dejmona, Roberta Dauni Džuniora i mnogih drugih, još jedno ime provuklo je ogromnu pažnju, a njegova gluma ocenjena je kao "zastrašujuće verna"

Reč je o Kejsiju Afleku, bratu Bena Afleka koji je igrao vojnog obaveštajnog oficira Vojske Sjedinjenih Država Borisa Paša. Iako je njegova uloga bila mala, i te kako je ostavila utisak na ljude, a komentari na Reditu samo potvrđuju da je Nolan pravom čoveku poverio ulogu nemilosrdnog oficira. 

Takođe su se mogli pročitati komentari da je Kejsi koji je nedavno proslavio 47. rođendan, čak i sa ovako malom ulogom pokazao da je ispred slavnog brata po talentu, a pojedinci su otišli toliko daleko da su smatrali da ga zbog višegodišnje ljubomore Ben nije zato pozvao na venčanje sa Dženifer Lopez.

Ben Aflek nije pozvao brata na venčanje.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

"Samo se zapitajte zašto Nolan nije želeo ponovo da angažuje Afleka nakon fijaska sa Betmenom, već njegovog brata", samo je jedan od mnogobrojnih komentara koji su se mogli pročitati. 

Takođe, zanimljivo je da je Nolan zaradom od "Openhajmera" prešišao sve druge World War II filmove među kojima je i "Peal Harbor" u kojem je igrao niko drugi do Aflek.

kejsi Aflek je talentovaniji od bena.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, ko je Kejsi Aflek?

Glumac Kejsi Aflek često je bio u senci starijeg brata Bena, ali poslednjih nekoliko godina sve češće dospeva u žižu javnosti, kako zbog poslovnih uspeha, tako i zbog ljubavnog života. Naime, 46-godišnji glumac trenutno je u vezi sa duplo mlađom Keli Kovan, a par ne skriva koliko uživa u zajedničkom druženju.

kejsi Aflek uživa sa mlađom devojkom.
SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, pre nekoliko godina Kejsi Aflek našao se u središtu skandala zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, a iste godine njegova bivša supruga Samer tražila je razvod od glumca. Kejsi je u braku sa Samer dobio dva sina.

Ipak, čini se kako njegovoj sadašnjoj devojci njegova prošlost ne smeta, a par izgleda srećnije nego ikad.

Kejsi je srećan kraj nove devojke.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, priče vezane za seksualno zlostavljanje od strane nekolicine žena protiv Kejsija su pokrenute 2010. godine, a glumac nijednom nije osuđen.

Producentkinja Amanda Vajt tužila je Kejsija za dva miliona dolara i u tužbi navela da je naterao jednog muzičara da joj pokaže penis, pogrdno govorio o njenoj starosti i plodnosti, i na prevaru je izbacio iz hotelske sobe kako bi morala da spava sa njim u njegovoj.

Snimateljka Magdalena Gorka tražila je 2,5 miliona dolara, i navela da se Aflek "mrtav pijan" uvukao u njen krevet usred noci, mazio je i ljubio dok je spavala, obučen samo u donji veš. Glumac je inače imao problema sa alkoholom, ali je od 2013. potpuno trezan.

Oba slučaja rešena su vansudskim nagodbama čiji su detalji ostali u tajnosti, ali dok jedni brane Afleka, drugi stoje iza njegovih žrtava i odbijaju da sarađuju sa glumcem ili mu ukažu počast. Te su tako pojedini 2017. odbili da mu aplaudiraju kada je Kejsi osvojio Oskara za najboljeg glumca za film "I'm Still Here".

Ipak, čini se da je sve loše ostavio iza sebe. Na poslovnom polju ređa uspeh za uspehom, te nema sumnje da ćemo ga tek gledati u hit ostvarenjima. 

Bonus video:

Dženifer Lopez sa Emi na bini TikTok/christinathesupermom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!