Svadba Kejt i Vilijama bila je jedna od najgledanijih ceremonija u istoriji, a milioni su gotovo hipnotisano gledali Kejt Midlton u prelepoj haljini sa V-izrezom zbog koje je izgledala kao princeza iz bajke. 

Njena haljina i dan-danas se nalazi na listi najlepših venčanica kraljevskih članica, a zanimljivo je da je Kejt bila uključena i u njeno stvaranje, kao i da motivi na čipki nisu tek tako izabrani.

Zapravo cvetovi su predstavljali počast Ujedinjenom Kraljevstvu, prenosi HuffPost. Dizajn je uključivao ruže, narcise, čičak i detelinu - nacionalne ambleme četiri zemlje u Ujedinjenom Kraljevstvu: Engleske, Velsa, Škotske i Severne Irske. (Sedam godina kasnije, Megan Markl je uradila slično sa svojom venčanicom).

Međutim, mnogi ne znaju da prelepa haljina u kojoj je išla do oltara nije jedina koju je nosila tog dana. Midlton se kasnije presvukla u drugu venčanicu, prema mišljenju mnogih još lepšu od prve, ali na mrežama se može naći svega par fotografija na kojoj je u predivnoj venčanoj satenskoj haljini sa upečatljivim pojasom koja odiše glamurom starih dvorova.

Upravo je jedan od retkih snimaka u toj venčanici postao viralan na TikToku, kada su mnogi prvi put mogli da vide drugu kreaciju koju je Kejt odabrala za prijem i u kojoj je mogla lakše da se kreće nego u prvoj.

Kao što se vidi na snimku, Kejt se pojavila u ovoj kreaciji koju je upotpunila čupavim bolerom što je bilo čudno ako se uzmu u obzir pređašnji izbori princeze, za prijem koji je kraljica Elizabeta priredila u Bakingemskoj palati za 650 ljudi. Publikacija je objavila da niko zapravo nije mogao da fotografiše haljinu na dan venčanja. Umesto toga, fotografi su mogli da snime par fotografija kraljevskog para dok je napuštao rezidenciju princa Čarlsa u Londonu na putu do palate.

Obe venčanice potpisivao je Alexander McQueen, odnosno Sara Barton koja je bila kreatorka za poznati brend. 

Međutim, mnogi su se pitali zašto se za sve ove godine nije pojavilo još fotografija Kejt u prelepoj haljini, odnosno, zašto je bilo zabranjeno dodatno fotografisati venčanicu koja je bila možda jednostavnija od prve ali podjednako upečatljiva. 

Kako su pisali britanski mediji, zapravo je došlo do oštećenja na haljini koja su nastala usled prepravki u poslednjem trenutku. 

Kako je nedopustivo da kraljevska venčanica ima ikakav problem, odlučeno je da se ograniči broj fotografija na svega tri. 

Ipak, mnogi smatraju da je druga haljina nepravedno zapostavljena, te da je i lepša od prve. Šta vi kažete, koja vam se više dopada? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!