Ljubitelji turskih ostvarenja sigurno se sećaju hit serije "Nemoguća ljubav" (tur. "Hercai"), koja se emitovala u našoj zemlji 2019. i 2020. godine, u kojoj je glavnu ulogu Mirana Aslanbeja igrao slavni glumac i poznati zavodnik Akin Akinozu.

Očekivano, nije trebalo mnogo da zgodni turski glumac postna predmet želja mnogih žena, ali iako je imao očiglednu hemiju s glumicom Ebru Šahin, koja je igrala Rejan Šadoglu, on je već godinama u skladnoj vezi, te su mediji ćak u jednom trenutku pisali čak i da je veren.

Štaviše, i srpski mediji pozabavili su se njim u jednom trenutku jer je navodno glumac bio očaran našom pevačicom Jelenom Karleušom.

Akin Akinozu rođen je u Ankari 1990. godine, kao jedino dete poznate glumice Ozlem Akinozu i ugostitelja Tamera Akinozua. On potiče iz poznate porodice, budući da je njegov deka Sureja Arin bio jedan od prvih TV spikera na Turskoj radio-televiziji, piše Glossy.

Međutim, on je isprva krenuo drugim putem - upisao je matematiku na Univerzitetu u Kaliforniji, da bi nakon šest godina života u Americi shvatio da želi da postane glumac, te se vratio u svoju zemlju i počeo da gradi karijeru.

Nakon što je igrao sporednu ulogu u jednom filmu 2014, Akin Akinozu počeo je da igra u najuspešnijim turskim serijama, a "Nemoguća ljubav" bila je njegovo prvo pojavljivanje u glavnoj ulozi.

Već godinama je u vezi sa Sandrom Pestemalcijan, koju je navodno i zaprosio na dočeku 2020. godine, koji je par proveo u Francuskoj, što je on demantovao u jednom intervjuu iako je istakao da je u njegovoj vezi sve savršeno.

Kako su svojevremeno pisali turski mediji, par je u vezi već sedam godina, a poznaje se makar osam, a tajnom svoje ljubavi smatraju to što ona u osnovi ima čvrsto prijateljstvo.

Zbog Jelene veza na klimavim nogama?

Ljubavni život slavnog Turčina bio je glavna tema medija pre tri godine nakon što se nadaleko i naširoko pričalo da Akin Akinozu ima velike probleme sa Sandrom jer stalno gleda fotografije i snimke srpske pevačice Jelene Karleuše. Tada se pisalo da mu je ona čak u nastupu besa poručila da više ne želi da ga vidi.

Jelena Karleuša navodno je bila problem u vezi slavnog Turčina.
Instagram 

"Akin i Sandra trebalo je da se venčaju, ali izgleda da neće biti ništa od toga", rekao je izvor blizak paru svojevremeno i dodao: "Ma, on se ne "skida" s Jeleninog Instagrama".

Od tada su prošle tri godine, a čini se da je glumčeva veza s dugogodišnjom devojkom i dalje veoma harmonična, čak i ako lajkuje fotografije jednoj od naših najlepših pevačica.

Bonus video:

JELENA KARLEUŠA BESNA KAO RIS! Šuška se da joj je Futa ugasio Jutjub kanal, razočarano poručila: "Taj čovek me ucenjuje" Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!