Vest o razvodu Sofije Vergare i Džoa Manganijela sredinom jula iznenadila je sve jer su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Prema pisanju stranih medija, par se rastaje jer se Manganijelo nada potomstvu, dok je za Sofiju ta priča završena, budući da već ima odraslog sina.

Nakon odluke da se razvedu, postavilo se pitanje i kako će par podeliti imovinu, a dogodilo se i prvo odricanje – Sofija Vergara je pristala da njihovog zajedničkog psa Babls preda uskoro bivšem mužu.

Iako je mešanca pomeranca i čivave kupila za sebe pre dve godine, par se više povezao s Manganijelom, o čemu je glumica javno govorila.

– Ako on mora da ode na posao, a ona zna da mora da ostane sa mnom u kući i zna da mora da ima posla sa mnom, neće me pogledati ceo dan. Ona je uvek na oprezu, skače i na najmanju buku... čini mi se da ne uživa u vremenu koje provodi sa mnom –priznala je u jednoj emisiji.

– Nije smešno, to je užasno, uzela je mog muža, moj krevet. Oni spavaju zajedno, a ja spavam na drugoj strani. Postalo je tako čudno – kaže zvezda "Moderne porodice". – Ali moram da kažem da to nije Džoova greška, ona je opsednuta njime.

Međutim, iako je bila spremna da se pozdravi s Babls, Sofija se neće odreći nijednog centa, komada nakita, nekretnina ili umetničkih dela koje poseduje.

Kako piše People, glumica je sudu podnela zahtev da se potvrdi predbračni ugovor koji su Manganijelo i ona sklopili pre venčanja, po kom se njihove finansije vode odvojeno, odnosno u slučaju razvoda svako zadržava ono što je stekao.

Sofija Vergara sa bivšim mužem
Carlos Piaggio/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Kolumbijska glumica koja nas je zasmejavala u sitkomu "Moderna porodica" ima imetak procenjen na 180 miliona dolara, dok glumac najpoznatiji po ulozi u filmskoj franšizi "Magični Majk" ima "skromnih" 40 miliona.

Nakon venčanja, Vergara je u emisiji Hauarda Sterna ispričala da Manganijelo nije imao nikakav problem s tim što je ona zahtevala da potpiše predbračni ugovor kojim ona štiti svoju imovinu u slučaju da se rastanu.

– Rekao mi je: "Radi šta hoćeš. Potpisaću šta god želiš" –prisetila se glumica.

Par je inače važio za jedan od najstabilnijih i najlepših u Holivudu, a njihova ljubav bila je gotovo filmska. Sofija je viđena početkom prošlog meseca na setu filma koji je Džo snimao, i tada ništa nije naslućivalo na kraj, međutim, očigledno je da su stvari već duže vreme bile na klimavim nogama.

- Kad znaš, jednostavno znaš, a mi smo znali odmah - vrlo, vrlo brzo- , izjavio je glumac nakon venčanja, aludirajući na svoju prosidbu i dodavši da ju je zaprosio na španskom. Nažalost, njihova bajka pukla je nakon sedam godina, iako su mnogi mislili da će uspeti da nađu zajednički jezik.

Instagram, MSBH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Lepu glumicu se razvodi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!