Reper Stefan Đurić Rastau vezi je sa 12 godina mlađom glumicom Marijom Balaban, a njegova nedavna izjava o devojci opet je skrenula pažnju na mladi par.

Iako je njihova veza obelodanjena još tokom leta 2022. godine, reper Stefan Đurić Rasta se tek nekoliko puta pojavio u javnosti sa glumicom.

Romansa Balabanove i Stefana Đurića Raste otpočela je tokom reperovog izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog poveće količine marihuane koja je pronađena u njegovom domu. U jednom od intervjua Stefan je otkrio detalje odnosa njegove izabranice i male Tare, ćerkice koju je dobio u kratkotrajnom braku sa pevačicom Anom Nikolić.

- Super se slažu, to mi je isto jedna od bitnijih stvari s obzirom na to da se sam bavim detetom i nemam bejbisiterku. U tim nekim situacijama mi je bitno da je tu Marija. Tara je navikla i sa svojom majkom da funkcioniše kao sa Marijom. Ona voli lepe žene. To je nešto što joj upadne u oči. Ona uvek prvo gleda nokte, kosu i sve ostalo. To joj je svakog momenta bitno bez obzira što ima pet godina- ispričao je u septembru tekuće godine Đurić za "Blic".

Ono što se zna o Mariji, jeste da je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu. Pohađala je univerzitet "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća.

Učestvovala je i u spotu Rastine pesme “Bonnie&Clyde” koja je izašla pre 11 meseci, a na Youtube-u broji preko milion pregleda.

S obzirom da se zna da je Marija mlađa od Raste 12 godina, mnogi se pitaju koje su oni zapravo godište. Rasta je rođen 16. novembra 1989. godine, a Marija 2001. u Novom Sadu.

Iako je razlika za mnoge velika, oni ne vide u tome prepreku za njihov odnos i srećnu vezu.

rasta
Nemanja Nikolić/Kurir 

 Bonus video

ANA I RASTA TEMA DANA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Mezimici priredili čaroliju za rođendan Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!