Kada su krajem 2021. Tomas Brodi-Sangster, glumac kojeg pamtimo još kao dečaka iz filma "Zapravo ljubav" i Talula Rajli, bivša supruga najbogatijeg čoveka sveta Ilona Maska ušli u vezu, mnogi su im predviđali brz kraj.

Međutim, demantovali su sve "neverne Tome", a sada će glumački par uskoro i stati pred oltar, s obzirom da je Brodi zaprosio Talulu na šta je odgovorila sa "da".

Lepe vesti otkrio je glumac na Instagramu uz romantičnu fotografiju ispod koje je napisao: "Drago mi je što mogu da objavim da smo Talula i ja vereni. Ljubav je svuda oko nas".

Talula je takođe potvrdila novosti ali na Tviteru, odnosno na X-u. "Veoma sam srećna da podelim sa vama da smo, nakon dve godine veze, Tomas Brodi Sangster i ja vereni".

Najbogatiji čovek sveta Ilon Mask poznat je po burnom ljubavnom životu, ali čini se da ga niko nije tako "preveslao" kao njegova bivša supruga Talula Rajli.

Dva puta su stali pred oltar, sa njim je dobila i dete, međutim, na ljubav je ipak stavljena tačka, a nekadašnja gospođa Mask izašla je iz priče bogatija za 16 milijardi dolara.

Talula Rajli je bila u braku sa Ilonom Maskom.
Photoshot / Avalon / Profimedia 

Par se prvi put sreo dok su radili na mini seriji "Pistol", biografskoj drami o usponu Seks Pistolsa do slave. Igrali su menadžera Seks Pistolsa Malkolma Meklarena (Brodi-Sangster) i pokojnu modnu kreatorku Vivijen Vestvud (Rajli), koji su bili par iz stvarnog života.

Nakon što su se nekoliko puta zajedno pojavili u javnosti 2021. i 2022. godine, Brodi-Sangster i Rajli su debitovali na crvenom tepihu kao par na gala večeri Britanske akademije za filmske nagrade 2022.

Talula Rajli i Tomas Brodi Sangster su debitovali kao par 2022.
Joanne Davidson / Camerapress / Profimedia 

Svoju vezu su krili od očiju javnosti, a Rajli se samo jednom prilikom osvrnula na ljubav sa Brodijem u intervjuu za Times u maju 2022.

"Nismo zaista razmišljali u romantičnom pravcu ili naš potencijal sve do trenutka kada smo oboje to učinili. I to se dogodolo u istom trenutku nekoliko meseci nakon što smo radili zajedno i postali dobri prijatelji."

Inače, Talula je pre Brodija čak dva puta bila u braku i to sa istim čovekom. Naime, iako je Ilon Mask poznat po burnom ljubavnom životu, čini se da ga niko nije tako "preveslao" kao njegova bivša supruga Talula.

Dva puta su stali pred oltar, sa njim je dobila i dete, međutim, na ljubav je ipak stavljena tačka, a nekadašnja gospođa Mask izašla je iz priče bogatija za 16 milijardi dolara. 

Talula Rajli uzela je Masku 16 milijardi dolara.
Shutterstock 

Podetimo, Talulu su svojevremeno nazivali i "rasturačicom porodica" jer su je optuživali da je urpavo ona kriva za raspad Maskovog prvog braka.

"U kasno proleće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da se verio sa prelepom britanskom glumicom Talulom Rajli koja je u ranim dvadesetim, i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše", izjavila je jednom prilikom Žastin Mask, prva supruga najbogatijeg čoveka sveta.

Talula i Ilon prvi put su stali pred oltar 2010. godine, a razveli su se 2012, da bi se ponovo venčali 2013. i razveli 2016. godine.

Nakon razvoda, Rajli je uplovila u turbulentnu vezu sa umetnikom Metjuom Ricom, kojeg je ostavila zbog 5 godina mlađeg Brodija koji i dan-danas izgleda kao da ima jedva 20.

Talula Rajli je ludo zaljubljena u Brodija.
David Fisher for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Bonus video:

Ilon Mask izabran za ličnost godine magazina "Tajm"! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!