Vest da je slavna manekenka Điđi Hadid uhapšena zbog posedovanja male količine marihuane i pribora za korišćenje šokirala je mnoge koji ovako nešto do sada nisu mogli da povežu sa anđeoskim likom čuvene lepotice. 

Međutim, činjenica je da ona ni ranije nije bila imuna na skandale, ali se sve to "guralo pod tepih". Zapravo, niko iz njene porodice nije "svetac", ali je njihov moto očigledno da nema lošeg marketinga, što se dalo zaključiti i po tome što se Điđi smejala nakon hapšenja, očigledno svesna da će se izvući. 

Inače, manekenka je još na početku karijere podizala prašinu kako svojim ponašanjem, tako i izjavama. Setimo se samo njene rekacije na komentare da izgleda prosečno, te da zahvali majci koja ju je gurala i koja je bila zaslužna za "cvetanje" njenog imena.

Jolanda Hadid gurala je karijeru Điđi.
Shutterstock 

Na kritike da je prosečna ona je poručila da su "drugi ružni". Điđi su otuživali i za neprimeren odnos prema fanovima odnosno govorilo se da ona mrzi svoje obožavaoce.

Godine 2015, drugi video je počeo da kruži internetom na kojem se vidi kako Điđi navodno konzumira kokain na Victoria's Secret događaju.

Društvo joj je pravio tadašnji dečko Kodi Simpson. Međutim, Gigi je kasnije oštro negirala optužbe za zloupotrebu supstanci, iako joj niko nije verovao.

Kasnije je uplovila u vezu sa engleskim pevačem Zejnom Malikom. Međutim, mnogi su ubeđeni da su oni počeli da se zabavljaju dok je on još bio veren sa Peri Edvards - neki kažu da je on to i sam priznao kroz svoje pesme.

Zejn Malik ušao je u vezu sa Điđi dok je bio zauzet.
JosiahW / Backgrid USA / Profimedia 

Iako se činilo da se par smirio, sve je kulminiralo nakon rođenja ćerkice Kai, kada se Malik sukobio sa njenom majkom. Navodno je nasrnuo na nju, a razlog je što Jolanda nije poštovala molbe da ne prikazuje lice malene Kai paparacima, kako bi devojčica imala što normalnije detinjstvo.

Jolanda Hadid posvađala se sa Zejnom.
Profimedia 

Jolanda je navodno namenski došla sa prijateljima i sve vreme provocirala Malika, nakon čega je svađa kulminirala, a Điđi nije želela da drži stranu svom dečku.

Manekenka je i 2017. otuživana za rasizam nakon što se pojavio snimak na kojem je pozirala pored statue Bude i ismevala ljude sa azijskim crtama lica.

"Nikada mi nije bila namera da uvredim bilo koga svojim postupcima", rekla je kasnije.

Međutim, potoom je ponovila isto kada se slikala za Vogue sa daleko tamnijim tenom. Sporno je što je sama priznala da je imala kontrolu nad samim snimanjem i sopstvenim izgledom, zbog čega su je osudili za "black-face".

Poslednje hapšenje samo je potvrdilo nagađanja da slavna manekeka ide stranputicom. Da li je ovo konačno wake-up call za Điđi, ostaje da se nadamo, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji u nastavku.

Shutterstock Điđi Hadid nekad i sad

Bonus video:

Bela Hadid TikTok/babybella777

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!